KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-1147147  
29.90 kr/min  

 

Drömtolkning

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste och behöver drömtolkning?

Drömtolkning
Drömtolkning

Alla människor drömmer varje natt. Ibland väldigt ofta, ibland inte, det är inte alltid vi faktiskt kommer ihåg vad vi har drömt om. Drömmar kan handla om exakt vad som helst. Det kan vara trevliga, lugna, härliga, roliga, skrämmande, läskiga och rent ut sagt väldigt obehagliga. Alla har vi haft mardrömmar någon gång. 

Man drömmer i genomsnitt 1 upp till 6 drömmar varje natt. Det beror på hur mycket du sover, hur mycket du befinner dig i REM-fasen. Drömmar man ofta kommer ihåg är de som upprepar sig och de drömmar som är mest uppjagande. Många gånger så kan man vakna och tänka "inte denna drömmen igen". 

Kommunikation mellan vårt medvetna sinne och vårt omedvetna sinne är vad drömmar handlar om, som hjälper människor att skapa en helhet. Drömmar är som en bro som gör att vi kan röra oss fritt fram och tillbaka mellan det vi tror oss veta och det vi verkligen vet. Och drömtolkning kan hjälpa dig att lära dig mer.

Drömmar kan låta oss spela upp smärtsamma och knepiga känslor eller upplevelser vi varit med om, på ett säkert ställe. Drömmar låter oss ta tag i och arbeta med informationen vi mottagit, händelser vi upplevt och olika situationer vi varit med om, som kan ha varit mycket jobbiga, oklara och röriga, i en miljö som är både känslomässigt verklig men kroppsligt overklig. 

För att kunna uppnå en helhet som person så är drömtolkning en huvudkomponent. Dina drömmar avslöjar dina djupaste sår, begär, önskningar och din passion. Drömtolkning kan hjälpa dig att få en förståelse av dig själv på ett djupare plan. Att få hjälp genom drömtolkning kan hjälpa dig gå igenom känslor som du kanske inte riktigt förstår än. 

Teorier finns det många av och det finns många olika teorier om drömmarnas funktion och vad de innebär för oss, men det vi vet är att de hjälper till med bildandet av minne, problemlösning, integration och konsolidering av idéer om oss själva, omgivning och världen och de hjälper också till med att bearbeta information och reglera humör. 

I gamla Egypten och Grekland ansåg man att drömmar kan vara en övernaturlig kommunikation eller ett sätt för gudomligt ingripande, där människor kunde tolka budskapen med dessa förknippade andliga krafter genom drömtolkning. Olika civilisationer och kulturer genom tiderna har tolkat och skapat mening till drömmar. Att drömmar är viktiga tecken på ens undermedvetna är ett grundantagande i olika kulturer, men på olika sätt. 

Drömmar är väldigt viktiga. De är våra undermedvetna tankar det handlar om. De är en fortsättning på våra tankar om vad som skett under våra dagar och vardagliga liv. Det är många undermedvetna tankar som måste packas upp, sorteras och tänkas igenom. Och även om varje dröm är unik, så följer de oftast en viss mall, som drömtolkning kan hjälpa dig att avslöja och förstå innebörden av.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

ZandraLEDIG Zandra

Zandra är en duktig spåkvinna som använder sig av sina mediala gåvor för att hjälpa dig med allt vad livet kan ha i beredskap. Hon använder sig av...

bloggar
BrittLEDIG Britt

Britt är en varm empatisk kvinna som hjälper dig med de frågor du har. Hon är ärlig och behandlar alla med respekt. Hon är duktig på att hjälpa människor...

AnkiLEDIG Anki

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AngelinaLEDIGNy! Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och...
 
Tarotkort

Tarotkort

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så funkar tarotkort...
 
Stress

Stress

Att koppla av och undvika stress är en viktig sak man måste göra för att må bra. Få tips och släpp din...
 
Astrologi

Astrologi

Många kopplar astrologi till att läsa horoskop. Det finns mer än så och det finns många inriktningar inom...
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer