KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Drömtolkning

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste? Läs mer här om vad drömtolkning innebär

Drömtolkning
Drömtolkning

Alla människor drömmer varje natt. Ibland väldigt ofta, ibland inte, det är inte alltid vi faktiskt kommer ihåg vad vi har drömt om. Drömmar kan handla om exakt vad som helst. Det kan vara trevliga, lugna, härliga, roliga, skrämmande, läskiga och rent ut sagt väldigt obehagliga. Alla har vi haft mardrömmar någon gång. 

Man drömmer i genomsnitt 1 upp till 6 drömmar varje natt. Det beror på hur mycket du sover, hur mycket du befinner dig i REM-fasen. Drömmar man ofta kommer ihåg är de som upprepar sig och de drömmar som är mest uppjagande. Många gånger så kan man vakna och tänka "inte denna drömmen igen". 

Kommunikation mellan vårt medvetna sinne och vårt omedvetna sinne är vad drömmar handlar om, som hjälper människor att skapa en helhet. Drömmar är som en bro som gör att vi kan röra oss fritt fram och tillbaka mellan det vi tror oss veta och det vi verkligen vet. Och drömtolkning kan hjälpa dig att lära dig mer, medan våra rådgivare också kan tolka drömmar och ge dig den hjälp du behöver, genom drömtolkning. 

Drömmar kan låta oss spela upp smärtsamma och knepiga känslor eller upplevelser vi varit med om, på ett säkert ställe. Drömmar låter oss ta tag i och arbeta med informationen vi mottagit, händelser vi upplevt och olika situationer vi varit med om, som kan ha varit mycket jobbiga, oklara och röriga, i en miljö som är både känslomässigt verklig men kroppsligt overklig. 

För att kunna uppnå en helhet som person så är drömtolkning en huvudkomponent. Dina drömmar avslöjar dina djupaste sår, begär, önskningar och din passion. Drömtolkning kan hjälpa dig att få en förståelse av dig själv på ett djupare plan. Att få hjälp genom drömtolkning kan hjälpa dig gå igenom känslor som du kanske inte riktigt förstår än. 

Teorier finns det många av och det finns många olika teorier om drömmarnas funktion och vad de innebär för oss, men det vi vet är att de hjälper till med bildandet av minne, problemlösning, integration och konsolidering av idéer om oss själva, omgivning och världen och de hjälper också till med att bearbeta information och reglera humör. 

I gamla Egypten och Grekland ansåg man att drömmar kan vara en övernaturlig kommunikation eller ett sätt för gudomligt ingripande, där människor kunde tolka budskapen med dessa förknippade andliga krafter genom drömtolkning. Olika civilisationer och kulturer genom tiderna har tolkat och skapat mening till drömmar. Att drömmar är viktiga tecken på ens undermedvetna är ett grundantagande i olika kulturer, men på olika sätt. 

Drömmar är väldigt viktiga. De är våra undermedvetna tankar det handlar om. De är en fortsättning på våra tankar om vad som skett under våra dagar och vardagliga liv. Det är många undermedvetna tankar som måste packas upp, sorteras och tänkas igenom. Och även om varje dröm är unik, så följer de oftast en viss mall, som drömtolkning kan hjälpa dig att avslöja och förstå innebörden av.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

HanneleLedig Hannele (healing)

Hannele kommer från en släkt där det mediala går i arv. Hon använder tarotkort, vanliga spelkort och med änglars hjälp så får hon fram svaren du söker. Vill...

AnkiLedig Anki (klarseende)

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

AnnikkiLedig Annikki (klarseende)
Ring till Annikki när du vill prata med en klarsynt som har lång erfarenhet. Hon hjälper dig direkt.
Bloggare
KatherineLedig Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar