Den spökande munken

Spökar det i ditt hem? Då kan det vara den spökande munken. Ett medium kan hjälpa med att bli av med den spökande munken

Den spökande munken
Den spökande munken

Det är inte bara vi levande som kan vara i behov av medial vägledning, de som känner att de ”fastnat” på andra sidan kan också behöva en guide, healing, experthjälp och medial vägledning för att finna vägen till ljuset som väntar på dem. 

För en tid sedan fick jag ett samtal från en bekant som sa att hon upplevde att det spökade i hennes hem. Detta hade börjat efter att hon gjort ett besök hos en väninna som varit mycket rädd eftersom hon sett mörka skuggor röra sig i hallen, och saker och ting i hennes hus hade flyttat på sig. Min bekant är själv mycket intresserad av andlighet och det övernaturliga och hon kan känna in olika fenomen. 

Tillsammans hade min väninna och hennes bekant försökt rena väninnans hem genom att driva bort de mörka skuggor som störde. Deras ritual verkade ha haft effekt eftersom min väninna inte längre kände en närvaro och lugnet återvände till hennes hem. Däremot var det en helt annan historia hos min bekant. Energin som de två kvinnorna hade lyckats få bort hade istället följt min väninnas bekant hem och börjat spöka ordentligt hos henne. Hennes barn vaknade om natten i skräck, hunden skällde och morrande åt tomma luften och själv såg hon en mörk figur iklädd i en munkkåpa smyga runt i huset. Detta skrämde henne och hon bad mig om hjälp att bli fri från denna varelse.

Jag begav mig till henne och försökte etablera en kontakt för att få svar på vem, vad och varför identiteten var där. Den som jobbar som spådam, sierska, medium eller är synsk får till sig informationen på olika sätt. En del kan höra, en del se, en del känner, och en del kan få till sig information enbart genom att vidröra ett föremål som tillhört den peson de försöker få kontakt med.

Det jag fick uppleva var långt ifrån vad jag hade väntat mig. Många gånger kommunicerar en ande med mig genom att skicka bilder eller filmer till mig som jag se i mitt inre, men jag kan även höra andarnas röster och det var just det som hände denna gång. En manlig figur visade sig. Han var iklädd i en medeltida munkdräkt med en huva nerdragen över ansiktet. Jag ställde frågan varför han var här. Svaret jag hörde var att han färdats genom dimensioner och århundraden och sökt efter ljuset som kunde befria honom. Han var den spökande munken.

Vi som har dessa gåvor, särskilt medium, kan beskrivas som fyrar för vilsna själar. Andarna ser ett ljus som dem söker sig till för att få hjälp. Den spökande munken berättade att mediala personer sken ut i de mörka dimensionerna som laserljus upp mot himlen och det var det som dragit honom ner på jorden. Kanske fanns det någon här som kunde lossa hans kedjor? - "Befria dig från vad?" frågade jag.
- "Detta här" sa han och tog av sig huvan. Jag ryggade tillbaka av synen jag fick. Hans ansikte var som ruttet kött, deformerat, med larver krälande omkring. Han såg ut som ett uppgrävt lik. ”Vad är det som har hänt dig?” frågade jag. 

Hans historia var följande: Han levde på 1300-talet som en ung munk i ett kloster. Han älskade sitt liv, att läsa de heliga texterna, skriva och utföra trädgårdssysslorna. Men det han fann i skrifter stämde inte överens med det kyrkans män lärde ut. Han konfronterade dem och visade de heliga texterna som grund men det skulle han inte gjort. Man fick inte säga emot kyrkans män. Biskopen kallade honom för hädare och han blev förvisad ur klostret. Han fick en förbannelse lagd på sig och förvägrades att begravas i helig mark. Utstött och förvirrad vandrade han runt flera år tills han dog av sjukdom och sorg. Han ville bara sprida kärlekens ord men fick hat i dess ställe.

Jag berättade för honom att han var perfekt som han var, att han inte gjort fel utan att han blev ett offer för din tids religiösa maktelit. - "Känn dig fri att lämna detta mörker du vandrat i för att gå in i de dimensioner som du längtar till. Du är din egen herre", sa jag till honom. Jag gav honom en kram. Denna kram var som en överföring av ren healing och hans förbannelse och bojor lossnade. Med en gång exploderade detta förvridna ansikte och den spökande munken förvandlades till en ståtlig ljusvarelse. ”Tack, tack.” svarade han och försvann i ett hav av ljus. Jag stod kvar, lite chockad men med djup glädje i hjärtat. Det är så härligt att kunna vara till hjälp.

En tanke slog mig, nämligen att man aldrig bör döma någon efter utseendet. Sagor som Skönheten och odjuret, Grodprinsen, och liknande historier, har en djupare mening och man kan dra mycket lärdom av dessa historier. Det den spökande munken behövde och hade sökt efter var någon som hade tid att lyssna på hans historia. Jag kunde ge honom healing bara genom att lyssna, finnas där som medmänniska, samt få honom att förstå att hans historia var värd att lyssnas på. Att han hade ett värde. Det jag sade till honom gav honom den mediala vägledning han behövde för att finna sitt eget värde igen. Nu var min bekants hem renat. 

Efter en vecka återkom jag till min bekant för en uppdatering. Hon berättade att frid och fröjd rådde. Barnen sov djupt utan mardrömmar och hunden hade lugnat ner sig. Inga fler mörka skuggor av den spökande munken fanns att finna och vi hade bägge två blivit lite klokare av denna erfarenhet. Nu kunde den spökande munken leva i det ljus han sökt så länge och sprida all den kärlek han alltid drömt om att kunna göra.

 

 
IngridLEDIGNy Ingrid

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan. Hon är duktig på att hitta borttappade saker. Vilken fråga...

ClairLEDIG Clair

Clair är född till att vara sierska och hon anser att det är en ynnest att ge den experthjälp som just du behöver

SimonLEDIG Simon

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din skull. Med ljuset och änglarna på sin sida kan de vara en god idé att...

Läsvärda artiklar

Spådom kärlek

Spådom kärlek

Spådom kärlek är ett fantastiskt sätt att få reda på vad man kan göra för att förbättra eller skapa nya...
 
Experthjälp medium

Experthjälp medium

Experthjälp medium finns till när du behöver vägledning. Ställ dina frågor, motta spådomar och få en inblick i...
 
Astrobyråns tarotlinje

Astrobyråns tarotlinje

På astrobyråns tarotlinje kan du lära dig mer om de olika traditionella formerna av astrologi och var de har sina...
 
Siare

Siare

En siare kan besvara alla dina frågor, ta kontakt med andra sidan och berätta om vad som väntar i din...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_