KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Dagens tarot

Ett bra sätt att skaffa sig ökad förståelse och vägledning genom att använda sig av dagens tarot. Många startar dagen med att dra dagens tarot

Dagens tarot
Dagens tarot

Tarot är ett fantastiskt sätt att skaffa sig själv rätt vägledning, och inte bara det, man kan även göra de rätta dragen, nästan som en pokerspelare som gör det bästa av vad hen har för kort på hand. Att använda det på bästa sätt utifrån de förutsättningar som just nu råder.

Men man behöver inte vara pokerspelare för att använda sig att de öppningar och möjligheter som ligger framför oss. Med hjälp av dagens tarot skaffar du dig den hjälp och vägledning du behöver så att du med lätthet kan göra de rätta valen för dagen, och framåt. Tarotkort är som en dörröppnare som visar dig vilken dörr du ska ta eller kanske visar dig dörrar du inte ens trodde fanns.

Varje dag har olika förutsättningar. Du kan säkert känna redan på morgonen när du vaknar att du har en viss förväntan på dagen. Ibland kan den förväntan vara positiv och förväntansfull, och ibland tung och så ångestladdad att man bara vill dra täcket över huvudet och inte ens gå upp ur sängen.

Men oavsett vilken känsla du har, så kan du ändå vara med och påverka den genom att använda dig av de verktyg du behöver för att göra det bästa möjliga av situationen. Få bort negativ påverkan och hitta sätt till positiv förändring.

Genom att använda dig av dagens tarot och att verkligen få hjälp att tolka de energier som råder just nu, och även framåt kan tarot hjälpa dig och guida dig att hitta rätt, göra rätt val och i rätt tid.

Tarot öppnar inte bara dörrar den verkar även som själens spegel, den visar vad det är du drömmer om och längtar efter.
Tarot hjälper ditt inre att träda fram och även lyfta och bekräfta din intuition och din magkänsla. Ofta när man använder sig att hjälpmedel som tarot får man en bekräftelse på att det var det där som jag egentligen visste redan, vilket gör att du kan träna upp dig på att börja lite på din egen instinkt och din förmåga att känna av rätt.

Genom att använda dig av tarotkort kommer du att kunna få den vägledning du behöver för att göra de rätta valen. Korten visar dig när det är läge, eller inte läge för vissa beslut. Den hjälper dig att förstå när det är bättre att ligga lågt och avvakta och vänta på ett bättre tillfälle eller möjlig öppning än att faktiskt agera.

Dagens tarot är ett fantastik hjälpmedel till att ta reda på hur man ska gå tillväga och guida dig genom svåra val.

Man kan även titta på andra personer, men man ska respektera andras integritet, så man ska be om lov, eller bara titta lite på omständigheter och på ytan, och från ditt eget perspektiv, för din egen del.

Hur och när tarotkorten uppstod är det ingen som riktigt vet, de har setts på många olika kontinenter, men man tror att det är 1300-talet, tarot är starkt förknippad med astrologi, numerologi, och är sprängfylld av symbolik.
Tarot är ett verktyg som siar om framtid, det förflutna och nuet. Ett bra verktyg att använda till personlig utveckling och för meditation.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AnnikkiLedig Annikki (klarseende)
Ring till Annikki när du vill prata med en klarsynt som har lång erfarenhet. Hon hjälper dig direkt.
Bloggare
KatherineLedig Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

SimonLedig Simon (medium)

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar