KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Bästa medium telefon

Kontakta bästa medium telefon. Någon ringde till spålinjen och utbrast i slutet av samtalet: ”Det här är den bästa medium telefon jag varit med om”

Bästa medium telefon
Bästa medium telefon

Jag och några väninnor från firman var på ett event i Stockholm, fullt betalt i 3 dagar med 1 dag av extra tid till att strosa runt i denna vackra stad, vilket jag aldrig gjort eftersom jag bor över 30 mil därifrån. På sista kvällen hade 3 av oss bestämt oss för att kontakta en spådam eller ett medium. Vi märkte ganska snart att hos dom mest välkända måste man boka sittning långt i förväg, så det beslutades att ringa någon istället och började leta online efter den bästa medium telefon som fanns tillgänglig.

Efter en kort stunds letande bestämde vi oss för en som kändes bra och ringde helt enkelt upp. Den vi fick kontakt med var väldigt duktig, hon kunde känna av oss så väldigt bra och jag fick kontakt med en bortgången släkting till mig som gav mig svar på några frågor som gnagt på mig väldigt länge utan att jag haft möjlighet att få svar på en enda av dem.

Mina 2 väninnor var inte så värst intresserade av den andliga världen visste jag, men jag däremot var absolut mer än intresserad eftersom jag i stort sett hela livet känt en stor dragning till det mediala och upplevt saker som fått mig att förstå att det finns mer där ute än vad de flesta av oss kan se, och en stark känsla av att jag själv är medial.

Jag hade länge funderat på att ge mig ut i den världen men inte riktigt vetat vilket håll man ska vända sig för att börja, jag känner ingen i den världen och har jobbat alldeles för mycket i alla år för att ens ha tid och ork till att påbörja något seriöst försök att leta online efter bästa medium telefon skulle jag aldrig kommit på om inte dessa omständigheter bjudits.

Det visade sig vara det bästa som hänt mig, efter samtalet kunde jag få vidare kontakt med detta bra medium som gav mig fler råd vid många tillfällen och jag fick mer och mer insikt i den mediala världen och nu för tiden jobbar jag själv på samma linje som den snälla människa jag ringde den där kvällen när jag och tjejerna bara skulle testa att gå till ett medium. För mig blev detta en vändpunkt i mitt liv till någonting så mycket bättre än jag kunnat ana.

Jag har alltid vetat om att jag har en medial förmåga som sagt men jag trodde att jag skulle bli tvungen att gå en utbildning för att få arbeta professionellt med det. Det fanns inte i mina tankar att det viktigaste man behöver för att vara yrkesmässig i detta är erfarenhet, övning i massor.

Efter en lång tid av att jag pinat mina nära och kära med att ständigt spå dem titt som tätt, vaknade deras intresse för att ställa frågor till mig. Ibland svarade jag utan att egentligen förstå vad det var jag pratade om. Och då förstod jag hur viktigt det är att berätta exakt så som man får det till sig. När jag hade jobbat en tid på spålinjen så ringde en person till mig som hade ringt tidigare. Jag blev jätteglad när hon utbrast ”Det här är den allra bästa medium telefon jag varit med om, allt du sa stämde.” Sådant värmer i hjärtat kan jag säga.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

Bloggar
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och glädje i livet. Hon finns här för dig som söker en varm och säker...

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

Bloggar
BrittLedig Britt (intuition)

Britt  är en varm empatisk kvinna som hjälper dig med de frågor du har. Hon är ärlig och behandlar alla med respekt. Hon är duktig på att hjälpa människor...

 

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

596 visningar

När du lyfter på luren och vill prata med en seriös spådam kan du vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm, empatisk och genuint hjälpsam

 
Drömtolkning

Drömtolkning

924 visningar

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste? Läs mer här om vad drömtolkning innebär

 
Tarotkort

Tarotkort

838 visningar

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så ring en spådam som kan hjälpa dig genom sina tarotkort

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar