KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Att hålla ut genom smärta

Att hålla ut genom smärta. I en perfekt värld skulle våra liv va smärtfria och fulla av inget annat än glädje, istället för att hålla ut genom smärta!


Att hålla ut genom smärta
Att hålla ut genom smärta

Även om detta kanske inte är verklighet för många av oss, betyder inte det att du inte kan fortsätta genom även dem tuffaste omständigheterna. Du skulle känna dig hårt pressad av att träffa någon som bara upplevt glädje i sitt liv. Tyvärr är upplevelsen av känslomässig smärta en del av att vara människa. När du går igenom goda tider är det lätt att tro att du aldrig kommer vara mottaglig för sorgliga eller depressiva känslor igen. Men om du förlorar en älskad eller upplever en allvarlig tragedi, är det lätt att låta mörkret ta över.

Tillåt dig att sörja

Det största misstaget som människor gör när man analyserar smärta, är att man tror att känslor av smärta och sorg är på något sätt ”dåligt”. Många som följer lagen om attraktion eller andra former av positivt tänkande, försöker ofta tvinga sig att driva alla negativa tankar och känslor ut ur deras sinnen. Men vem som helst som försökt att göra detta kommer att berätta att när du verkligen lider, gör det vanligtvis bara problemet värre. Det viktigaste du kan göra är att låta dig känna dem känslor som fyller dig just nu.

Att förstöra dem kommer verkligen att förstärka dem och ge dem mer kraft. Det finns emellertid en skillnad emellan att låta dig känna och låta dig sörja. Gå igenom det men fastna inte i det. Håll hoppet vid liv. Det finns inget naivt i att vara hoppfull. Faktum är att dem som säger så är själva naiva, eftersom dem misslyckas med att se hur många människor som tar sig upp till toppen igen efter personliga nederlag eller tragedier.

Om du går igenom något svårt, låt dig känna dina känslor, men förlora aldrig hoppet om en ljusare morgon. Hopp är vad som håller oss vid liv och vad som inspirerar oss att fortsätta att kämpa och aldrig ge upp. Detta är ett av dem sätt som medium och tarotkortsläggare jobbar med och kan vara till stor hjälp.

En inblick i vad som kommer att ske och vägledning från andevärlden kan vara till stor hjälp för att hålla hoppet uppe. Imorgon är en ny dag! Du är inte den första och inte den sista. Det kan vara tröstande att veta att du inte är den första personen som gått igenom svårigheter och du är inte den sista.

Vi upplever alla kamper i våra liv som ger oss mycket smärta. Tillåt dig att känna det du känner just nu och lita på att det blir ljusare dagar.

Lär dig mer om Att hålla ut genom smärta. Ring till:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

AnkiLedig Anki (klarseende)

Anki finns på spålive för att hjälpa dig med dina problem. Hennes erfarenhet gör att hon lätt snappar upp energier från andra...

Bloggare
AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar