KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Astrologi

Många kopplar astrologi till att läsa horoskop i tidningen. Det finns mer än så och det finns många inriktningar inom astrologin, så det finns mycket att lära sig!


Astrologi
Astrologi

Är du intresserad av astrologi? 

För den som inte är speciellt intresserad i ämnet, betyder ordet "astrologi" ofta stjärntecken och det korta, dagliga horoskopet som man kan läsa i dagstidningen. 

En snabb och enkel förklaring av astrologi är att alla människor föds vid en speciell tidpunkt, och att man kommer att få en personlighet, karaktärsdrag och egenskaper från just den tidpunkten. Astrologi är baserad på en väldigt gammal tro att man kan få veta vad som händer i framtiden genom att studera planeternas och stjärnornas rörelsemönster. Det är nästan en konstform som kräver noggranna uträkningar. Att göra dessa uträkningar kallas för att ställa ett "horoskop". Horoskopet utgår alltså ifrån hur stjärnorna och planeterna står på himlen i just det ögonblicket du föddes och vilket stjärntecken man har. 

Det finns en grupp av totalt tolv stjärnbilder. Dessa kallas "zodiaken", eller stjärntecken som man oftast säger i folkmun. Under den tid som passerar när jorden snurrar ett varv runt solen, alltså ett år, ser det ut som om solen rör sig i en enorm bana framför stjärnorna på vår himmel, och precis detsamma gäller för de andra planeterna i vårt solsystem och vår måne. Zodiaken består av de stjärnbilder som solen "passerar igenom" under ett års tid. 

Stjärntydare har sedan forna dagar trott att dessa stjärnbilder påverkar människors liv på ett kraftfullt och speciellt sätt beroende på när man är född. Varje stjärntecken knöts till en viss tid på året, beroende på hur de stått i zodiaken i relation till solen och planeterna. 

Med denna information baserad på personens födelseår, månad, samt dag, får man fram en astrologisk profil. Sedan använde man informationen för att göra en avancerad uträkning och därigenom få fram en människas personlighet. 

Allt som görs inom astrologi är baserat på räknelära (aritmetik). Förr fick astrologer använda teleskop, pennor, linjaler och långa komplicerade uträkningar för att få fram sina resultat och kartlägga stjärnhimlen. De var med andra ord rena matematiker! Nu för tiden sköts uträkningarna med speciella datorprogram som på bara några sekunder räknar ut och visar stjärnhimlen komplett med alla planeter och stjärnor samt aspekterna sinsemellan korrekt uträknade och på plats genom att man bara matar in datum, tid och plats för horoskopet. 

Något som är extra intressant är hur astrologi och tarot hör ihop. I tarotens Den Stora Arkanan har alla korten en motsvarighet i stjärntecken från astrologin. Förutom det så använder både tarot och astrologi de fyra grundelementen; jord, luft, vatten och eld.

Lär dig mer om Astrologi. Ring till:

AurielLedigNy! Auriel (medium)

Auriel är ett medium med lång erfarenhet. Hon är född med sina gåvor. Hon är en bra lyssnare och lätt att prata med och ger dig konkreta svar på frågor du...

EllaLedig Ella (tarot)

Ella har sedan hon var liten haft kommunikation med andevärlden. Hon är en empatisk människa med stort hjärta som behandlar alla med respekt. Hon hjälper...

Bloggare
LauraLedig Laura (sierska)

Laura har stark intuition och många olika verktyg. Hennes förmågor har gått i arv i många generationer genom hennes släkt.

Bloggare
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och glädje i livet. Hon finns här för dig som söker en varm och säker...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar