KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Astroguiden

Astroguiden är en beskrivning av astrologi, och vad det handlar om horoskop, om personligheten och hur vi påverkas av planeterna.Astrologi och tarot och hur dom hör ihop samt hur populärt det är med spiritualism idag, ja en mycket spännande läsning för den som vill nagga lite på ytan i detta ämne.


Astroguiden
Astroguiden

Intresserad av astrologi? Och vad som är specifikt för personer som är födda i olika månader och hur stjärnor och planeter kan påverka personligheten? Då skall du börja den personliga resan med astroguiden. Astrologi och horoskop är inte en lära, utan en hel vetenskap. Det är också en metod för att pricka in och förutsäga en människas personlighet och dess framtids öde, genom himlakroppar och deras påverkan över människans liv.

Detta med astrologi och horoskop kommer nog aldrig att sluta fascinera mänskligheten fast världsbilden har gjort stora förändringar sedan uppkomsten i Babylonien för flera tusen år sedan. Ett horoskop är en astrologisk analys av människors personlighet.

Genom att fast ställa positionen på stjärnor och planeter, sett från jorden, vid personens födelse. Den astrologiska profilen skapas genom att utgå från personens födelse år, månad och dag. Genom denna information kan man göra en uträkning och fastslå en persons personlighet. 

Något som är intressant är ju hur astrologi och tarot hör ihop. Jo, tarotkortens den stora arkanan i den har alla korten en motsvarighet i ett stjärntecken inom astrologin. Både i tarotkorten och inom astrologin så används de fyra elementen, vilka är Jord, luft, vatten och eld. Nu kommer mer exempel på hur astrologi och tarotkort kan samarbeta och hur dom hör ihop. 

Väduren och The emperor. Oxen och The hierophant. Tvillingarna och The lovers. Kräftan och The chariot. Lejonet och Strength. Jungfrun och The hermit. Vågen och Justice. Skorpionen och Death. Skytten och Temperance. Stenbocken och The devil. Vattumannen och The star. Fiskarna och The moon. Så horoskopen kan göra en tolkning av en tarot läggning ännu mer innehållsrik. Och det gör mycket att man får en tarot läggning att bli mer träffsäker och djupgående, speciellt för den som blir spådd, men också för tarotläggaren. 

Just nu i våran tid står spiritualism i centrum, så som kristaller, tarot och sist men inte minst astrologi. Då världen snurrar allt fortare runt oss och religionen verkar tvivelaktig, då söker mänskligheten sin trygghet i det som för inte alls så länge sedan så tvivelaktiga spiritualism.

Och nu för tiden är det inget konstigt att bli spådd, beställa horoskop, ta till magi i läkekonsten. Astrologi används nu för tiden i de mest banala sammanhang. Alla har koll på horoskopet genom sin astroguiden, dom används lika flitigt som bibeln gjorde förr. Sanningen om astrologi är att det skall användas som ett verktyg i jakten på den verklighet som bor djupt inne i våra själar, den verklighet som alla människor har inom sig själv, vi bär alla astroguiden inom oss och den består av födelse år, månad och dag och själva koden in är det exakta klockslaget. 

Astroguiden är våran guide till hur planeterna påverkar oss och hur dom står i det ögonblick vi föds. Intressant detta med hur man ställer ett personligt horoskop, det finns ingen som har precis samma när man räknar ut ascendenten och allt annat som delas upp i tolv hus, men det kan vi ta i en annan artikel. Nu gäller det bara astroguiden till galaxen eller hur?

Lär dig mer om Astroguiden. Ring till:

Bloggare
AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

VarjaLedig Varja (andra sidan)

Varja är en spådam som kan ge dig svaren du behöver. Bli spådd med hjälp av 3-stegskommunikation. Välkommen in!

LizaUpptagen Liza (synsk)

Liza är en av våra duktiga spådamer som vill ge dig budskap från andra sidan. Välkommen till henne!

Bloggare
UlvaUpptagen Ulva (tarot)

Ulva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och glädje i livet. Hon finns här för dig som söker en varm och säker...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar