KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Använda kristaller

Att använda kristaller kan hela situationer, rena stillastående energi och dra till dej goda energier.


Använda kristaller
Använda kristaller

Kristaller har ett otroligt stort användningsområde, man kan använda kristaller för att hela, rena, rensa och ändra energi, både i hemmet och på sin kropp. Det fins en mängd olika kristaller som har olika styrkor, vibrationer och syften.

Vet du vilket syftet är, är det lätt att ta reda på vilken typ av kristall du ska använda för ändamålet.
Idag är det enkelt att googla fram bra och tydliga svar, om du inte har tillgång till en bra butik som är specialiserade på kristaller eller har något medium, eller annan kunnig inom området att få hjälp av.

Om du inte har något direkt syfte, eller inte vet vilken kristall du behöver just nu, så kan göra en enkel test. Du tittar på kristallerna en stund, och så tar den som attraherar ditt öga. Ställ dig lite bredbent och stadigt med båda fötterna i golvet och ta kristallen i din högra hand och blundar. Känner du något? Om inte, så är det inte en kristall som gör någon skillnad för dig, men om du känner av något, kanske att du gungar till eller att den påverkar dig på annat sätt, så är det en kristall som du kan använda. Testa tills du hittar en kristall som du känner av.

Att använda kristaller är både kul, intressant och spännande, och ett fint hjälpmedel att skapa goda energier och helande vibrationer. Men kristallerna måste renas med jämna mellanrum. Ett sätt är att lägga fram dem när det är fullmåne och låta dem månbada. Att tvätta den i saltvatten är ett annat sätt, man kan även låta de ligga i ett glas saltvatten i månljuset för att verkligen göra en rening. Vissa anser även att det är bra att rena dem i solljus. Det finns fler bra sätt, kolla vad som gäller för de kristaller du har.

Det är med fördel man använder kristaller genom att bära dem nära kroppen eftersom de påverkar oss som starkast då vi har dem i vårt eget energifält. Kristaller funkar lika bra för chakrarening som att hela ett brustet hjärta. Kristaller finns som smycken, armband, halsband örhängen m.m men du kan välja att ha dem i fickan, eller gör som många kvinnor, lägg den i behån.

Man kan använda kristaller för att rena ett rum från negativa energier, skydda mot strålning från datorer och mobiltelefoner och få fart på stillastående, dränerande energi. Ametist och rosenkvarts är bra att placera i sovrummet då är lugnande, helande kärleksfrämjande energier som skapa en lugn energi som kan främja en god nattsömn, likväl öka romantiken.

Det finns en mängd olika behandlingar att få där man använder kraften från kristaller. Det kan vara allt från chakrabalansering till healing och meditation. Det finns vibrerande kristaller som passa utmärkt för att balanser chakra och det finns de som har en mer lugnande vibration som lämpar sig väldigt bra vid healing och meditation.

Att ta med sig en ren kristall in till ett meditationsrum, eller till exempel på ett Kundalini Sadhana meditation gör att du kan ladda kristallen med en ren andlig kraft.

Har du inte provat vad kristaller kan göra för dig, kan det vara en bra tid att göra ett försök nu.

Lär dig mer om Använda kristaller. Ring till:

Bloggare
AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

Bloggare
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och glädje i livet. Hon finns här för dig som söker en varm och säker...

VarjaLedig Varja (andra sidan)

Varja är en spådam som kan ge dig svaren du behöver. Bli spådd med hjälp av 3-stegskommunikation. Välkommen in!

Bloggare
RebeccaLedig Rebecca (medium)

Välkommen till Rebecca! Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar