KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Andligt medium

Andligt medium och hur de arbetar, detta om att vara ett andligt medium i en vanlig värld och vad folk tycker och tänker om det

Andligt medium
Andligt medium

Vägen till att bli ett andligt medium går genom utveckling och så här bär du dig åt för att utvecklas till ett andligt medium. Du måste starta din utveckling utifrån där du är just nu, inte i framtiden och inte i det förflutna, för där kan du inte hämta någon energi. Nuet är den grund där du sedan kan hämta din skörd. Det är viktigt att du rannsakar dina tankar, känslor, dina handlingar och var lyhörd och ärlig mot dig själv. För att vara ett andligt medium är att alltid vilja vara i utveckling, man blir aldrig full lärd och färdig utvecklad, så förvänta dig inte att du kommer bli ett färdig utvecklat andligt medium.

Som andligt medium så är man inte skonad från problem, vi lever här på jorden precis som alla andra människor. Vi lever med samma ilska och glädje, som alla andra människor och att jobba som andligt medium är också ett yrke, men vi bär med oss alla våra verktyg inom oss. Många tycker att det är en skam att vi tar betalt, men jag jobbar ju och måste ju också leva, bo, äta och betala mina räkningar. Ingen skulle komma på tanken att anlita en elektriker och förvänta sig att han skulle jobba gratis?

Att jobba med att hjälpa folk ur kriser och svårigheter genom andlig vägledning är också ett viktigt jobb, tänk på det. Ett andligt medium är också en människa och inte någon mystisk varelse som kan läsa tankar, se hur någon ser ut, veta specifika tider och absolut inte se hela er framtid. Nej, vi är till för att vägleda er igenom svårigheter med hjälp av andevärlden och inte komma med färdiga lösningar åt er.

Som andligt medium så hjälper man till när någon söker hjälp. Ett medium är som en kanal mellan dig och dina guider. Och av dig själv, ditt inre, din kraft och din energi så får du dina svar. Alla har ett gäng med guider, skyddsänglar och andra former av andliga hjälpare.

Dessa kan vara någon från din närmaste familj, som gått bort, eller någon annan ande som varit dig nära själsligt. Det andliga mediumet är de som utvecklat sin andlighet i mediumskapet och sedan använder gåvan till att vägleda människor in i glädje igen då de hamnat i ovisshet, sorg eller andra bekymmer. 

Det är inte lika vanligt att människor kommer till oss när det är positivt runt dem och ber om råd i detta. Det är märkligt egentligen då man då kunnat be om vägledning i att hur man skulle behålla det glädjefulla tillståndet och de positiva energier runt sig en längre period. Detta är ju någonting som andliga medium också klarar av utan problem och det skulle underlätta för personen i fråga att fånga lyckan innan den flugit sin kos. Tänk vilken underbar värld det hade blivit med att vara så förutsägbar, underbart.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

SimonLedig Simon (medium)

Simon känner av energierna runt omkring dig och får en överblick av din situation. Han tar emot meddelanden från änglarna som han sedan förmedlar till dig....

HanneleRing senare Hannele (healing)

Hannele kommer från en släkt där det mediala går i arv. Hon använder tarotkort, vanliga spelkort och med änglars hjälp så får hon fram svaren du söker. Vill...

AlmaPinga mig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar