KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)

 

Andligt medium

Att utveckla sitt mediumskap med andlighet och hur ett medium arbetar, detta om att vara ett andligt medium i en vanlig värld och vad folk tycker och tänker och tillsist om att kontakta ett medium innan situationen hunnit bli negativ allt detta får du veta om du fördjupar dig i denna artikel.


Andligt medium
Andligt medium

Vägen till att bli ett andligt medium går genom utveckling och så här bär du dig åt för att utvecklas till ett andligt medium. Du måste starta din utveckling utifrån där du är just nu,inte i framtiden och inte i det förflutna, för där kan du inte hämta några energier. Nuet är den grund där du sedan kan hämta din skörd. Det är viktigt att du rannsakar dina tankar, känslor, dina handlingar och var lyhörd och ärlig mot dig själv. För att vara ett andligt medium är att alltid vilja vara i utveckling, man blir aldrig full lärd och färdig utvecklad, så förvänta dig inte att du kommer bli ett färdig utvecklat andligt medium.

Som andligt medium så är man inte skonad från problem, vi lever här på jorden precis som alla andra människor. Vi lever med samma ilska, glädje, som alla andra människor och att jobba som andligt medium är också ett yrke, men vi bär med oss alla våra verktyg inom oss. Många tycker att det är en skam att vi tar betalt, men jag jobbar ju och måste ju också leva, bo, äta och betala mina räkningar. Ingen skulle komma på tanken att anlita en elektriker och förvänta sig att han skulle jobba gratis?

Att jobba med att hjälpa folk ur kriser och svårigheter genom andlig vägledning är också ett viktigt jobb, tänk på det. Ett andligt medium är också en människa och inte någon mystisk varelse som kan läsa tankar, se hur någon ser ut, veta specifika tider och absolut inte se hela er framtid. Nej, vi är till för att vägleda er igenom svårigheter med hjälp av andevärlden och inte komma med färdiga lösningar åt er. Som andligt medium så hjälper man till när någon söker hjälp. Mediumet är som en kanal mellan dig och dina guider. Och av dig själv, ditt inre, din kraft och dina energier så får du dina svar. Alla har ett gäng med guider, skyddsänglar och andra former av andliga hjälpare.

Dessa kan vara någon från din närmaste familj, som gått bort, eller någon annan ande som varit dig nära själsligt. Andliga medium är de som utvecklat sin andlighet i mediumskapet och sedan använder gåvan till att vägleda människor in i glädje igen då de hamnat i ovisshet, sorg eller andra bekymmer. Det är inte lika vanligt att människor kommer till oss när det är positivt runt dem och ber om råd i detta. Det är märkligt egentligen då man då kunnat be om vägledning i att hur man skulle behålla det glädjefulla tillståndet och de positiva energierna runt sig en längre period. Detta är ju någonting som andliga medium också klarar av utan problem och det skulle underlätta för personen i fråga att fånga lyckan innan den flugit sin kos. Tänk vilken underbar värld det hade blivit med att vara så förutsägbar, UNDERBART!

Vill du prata om Andligt medium ring till:

VarjaLedigVarja (andra sidan)
Varja är en spådam som kan ge dig svaren du behöver. Spå online med 3 stegskommunikation. Välkommen in!
SagaLedigSaga (medium)
Saga använder tarotkort och sin intuition när hon förmedlar budskap till dig från universum.
Bloggare
AnnieLedigAnnie (tarot)
Annie använder sig av änglakort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.
AlmaLedigAlma (synsk)
Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.
 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar