KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Andlighet

Vad betyder andlighet? Andlighet är ett brett koncept. I allmänhet ingår det en känsla av koppling till något större än oss själva


Andlighet
Andlighet

Som sådan är det en universell mänsklig erfarenhet något som berör oss alla. Människor kan beskriva en andlig upplevelse som helig eller transcendent eller helt enkelt en djup känsla av att vara levande och sammankopplande. Vissa kan tycka att deras andliga liv är invecklat kopplat till deras förening med en kyrka, tempel, moské. Andra kan be eller hitta tröst i ett personligt förhållande med Gud eller en högre makt.

Ytterligare andra söker mening genom sina kopplingar till natur eller konst. Liksom din känsla av syfte kan din personliga definition av andlighet förändras under hela ditt liv och anpassas till dina egna erfarenheter och relationer.

Andlighet betyder något som är annorlunda, individuellt för alla. För vissa handlar det om att delta i den organiserade religionen till en kyrka, tempel, moské och så vidare. För andra är det mer personligt, vissa människor kommer i kontakt med sin andliga sida genom privat bön, yoga, meditation, tyst eftertanke eller till och med långa promenader.

Forskning visar att även skeptiker inte kan kväva känslan att det finns något större än den konkreta världen vi ser. När hjärnan bearbetar sensoriska upplevelser söker vi naturligt efter mönster och söker efter mening i dessa mönster. Och fenomenet kognitiv dissonans visar att när vi tror på någonting kommer vi att försöka förklara vad som står i konflikt med det.

Om du vill prata om "Andlighet" kan du ringa någon av oss:

AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

Bloggare
KatherineLedigNy! Katherine (medium)

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

LizaLedig Liza (synsk)

Liza är en av våra duktiga spådamer som vill ge dig budskap från andra sidan. Välkommen till henne!

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar