Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 

Andlighet

Andlighet är ett brett koncept med plats för många perspektiv. I allmänhet ingår det en känsla av koppling till något större än oss själva, och det innebär vanligtvis en sökning efter mening i livet.


Andlighet

Som sådan är det en universell mänsklig erfarenhet något som berör oss alla. Människor kan beskriva en andlig upplevelse som helig eller transcendent eller helt enkelt en djup känsla av att vara levande och sammankopplande. Vissa kan tycka att deras andliga liv är invecklat kopplat till deras förening med en kyrka, tempel, moské. Andra kan be eller hitta tröst i ett personligt förhållande med Gud eller en högre makt. Ytterligare andra söker mening genom sina kopplingar till natur eller konst. Liksom din känsla av syfte kan din personliga definition av andlighet förändras under hela ditt liv och anpassas till dina egna erfarenheter och relationer.

Andlighet betyder något som är annorlunda, individuellt för alla.  För vissa handlar det om att delta i den organiserade religionen till en kyrka, tempel, moské och så vidare. För andra är det mer personligt, vissa människor kommer i kontakt med sin andliga sida genom privat bön, yoga, meditation, tyst eftertanke eller till och med långa promenader.

Forskning visar att även skeptiker inte kan kväva känslan att det finns något större än den konkreta världen vi ser. När hjärnan bearbetar sensoriska upplevelser söker vi naturligt efter mönster och söker efter mening i dessa mönster. Och fenomenet kognitiv dissonans visar att när vi tror på någonting kommer vi att försöka förklara vad som står i konflikt med det.

 

Vill du prata om Andlighet ring till:

JohanLedigJohan (spåman)
Johan är en spåman som förmedlar budskap, han är förstående och ger dig goda råd.
CarolinaLedigCarolina (intuition)
Carolina förmedlar budskap från andarna, använder tarotkort och är även certifierad inom healing.
MikaelaLedigMikaela (änglaviskningar)
Mikaela är en andligt sinnad spåkvinna som kan ge dig medial vägledning och råd inom alla områden.
AnnieLedigAnnie (tarot)
Annie använder sig av änglakort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.
 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar