KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Andlighet

Vad betyder andlighet? Andlighet är ett brett koncept. I allmänhet ingår det en känsla av koppling till något större än oss själva.


Andlighet
Andlighet

Som sådan är det en universell mänsklig erfarenhet något som berör oss alla. Människor kan beskriva en andlig upplevelse som helig eller transcendent eller helt enkelt en djup känsla av att vara levande och sammankopplande. Vissa kan tycka att deras andliga liv är invecklat kopplat till deras förening med en kyrka, tempel, moské. Andra kan be eller hitta tröst i ett personligt förhållande med Gud eller en högre makt.

Ytterligare andra söker mening genom sina kopplingar till natur eller konst. Liksom din känsla av syfte kan din personliga definition av andlighet förändras under hela ditt liv och anpassas till dina egna erfarenheter och relationer.

Andlighet betyder något som är annorlunda, individuellt för alla.  För vissa handlar det om att delta i den organiserade religionen till en kyrka, tempel, moské och så vidare. För andra är det mer personligt, vissa människor kommer i kontakt med sin andliga sida genom privat bön, yoga, meditation, tyst eftertanke eller till och med långa promenader.

Forskning visar att även skeptiker inte kan kväva känslan att det finns något större än den konkreta världen vi ser. När hjärnan bearbetar sensoriska upplevelser söker vi naturligt efter mönster och söker efter mening i dessa mönster. Och fenomenet kognitiv dissonans visar att när vi tror på någonting kommer vi att försöka förklara vad som står i konflikt med det.

Lär dig mer om Andlighet. Ring till:

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

BrianaLedig Briana (Medium)

Briana har en förmåga att kommunicera med änglarna. Hon hör röster som pratar till henne som hon sedan förmedlar till den som vill ha svar på sina...

GabrielLedigNy! Gabriel (medium)

Gabriel är ett medium som är kunnig inom många områden. Han är en empatisk man med hjärtat på rätt ställe

ViktoriaLedig Viktoria (medium)

Viktoria har lång erfarenhet av att spå. Hon är en stark positiv spåkvinna som ger dig experthjälp när du behöver det.

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar