Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 

Andlig vägledning för att hitta din partner

Varje person behöver en partner vid någon tidpunkt i livet, världen har gett sitt sätt att hitta en man eller en fru.


Andlig vägledning för att hitta din partner

Andlighet spelar en viktig roll för att matcha partnerns kompatibilitet men det kan inte anses vara nyckelfaktorn för att hitta din partner. Det finns chanser att jag börjar se olika åsikter och olika orsaker och min partner kan ha olika åsikter med olika religioner. Men ändå kan vi båda bli kompatibla på grund av liknande kvaliteter. Som om vi båda älskar att shoppa eller vi båda älskar att njuta av vår semester, kommer vi att vara glada hela tiden varhelst shopping och semester kommer in i vårt liv.

Där andra parametrar är vanliga hos oss båda kommer vi att vara lyckliga och tillfredsställda med varandra. Nu kommer andlig vägledning in i bilden när vi befinner oss i konfliktfyllda situationer, eftersom andlighet kommer att hjälpa oss att hantera problemet på ett mer sofistikerat sätt som kommer att skapa fred och harmoni mellan parterna.

Det kan också vara en annan åsikt. En andlig väg är varken något man följer eller ett särskilt trossystem. En andlig väg betyder att du är en sökare - du vill veta. Du tar upp den metod du har funnit vara effektiv.  Vad jag än ger dig för verktyg för att gräva efter vad du söker - är de inte målet. Om din man, din fru eller någon för den delen inte är en sökare blir han eller hon en frågeställare. Hela världen är så - hela tiden, de ber om något mer. Om du söker, blir din fråga mindre. Du kommer endast att handla när du behöver vissa saker, inte för tillfredsställelse eller uppfyllelse.

Hela andliga processen handlar om att få en djup känsla av engagemang, ett engagemang där du går bortom dig själv, ett engagemang som är så absolut att andetagen du tar, maten du äter, allt är en explosion, och det är det.

Vill du prata om Andlig vägledning för att hitta din partner ring till:

MagdalenaLedigMagdalena (tarot)
Magdalena är en sierska som har stor erfarenhet av medial vägledning.
VarjaLedigVarja (andra sidan)
Varja är en spådam som kan ge dig svaren du behöver. Spå online med 3 stegskommunikation. Välkommen in!
YlvaLedigYlva (sierska)
Ylva har lång erfarenhet som sierska och finns här på tarotlinjen för att ge dig experthjälp med all kunskap hon besitter. Ring henne och spå dig...
AndreasUtloggadAndreas (siare)
Andreas svarar på dina frågor med ett positivt bemötande . Han ger vägledning och ger dig mycket goda råd.
 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar