KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 

Andlig guide meditation

Meditation är det vanliga sättet att ansluta din kropp med din inre själ. Meditation kan hjälpa dig hitta inre harmoni.


Andlig guide meditation
Andlig guide meditation

Meditation hjälper dig att koppla av ditt sinne och ansluta dig till din själ och hjälpa dig att styra rätt väg i ditt liv. Till en början kommer du inte få svaret, men om du gör meditation regelbundet så kommer du att ansluta till din inre själ och få svaret på alla dina problem.

Denna meditationsprocess är inte lätt, i detta måste du träna mer och mer för att få kontakt med din inre själ. Meditation är mycket användbart inom andlig vägledning, genom meditation kan du också prata med andra själar men det tar många gånger att få dessa förmågor.

Här är processen som hjälper dig att utföra meditationen och du kan ansluta dig till själen och kan kommunicera med dem.

Förbereda ett utrymme, förbereda dig själv 

Hitta en lugn, bekväm plats för dig själv där du inte kommer att störas. Skapa en säker helig atmosfär. Kanske placera ett heligt objekt i sikte och tända ett ljus eller rökelse. Du kan till och med spela en mjuk lugnande musik i bakgrunden. Koppla av din kropp. Andas fullständigt och gör kanske lite lätt stretching. Sitt bekvämt. Stäng dina ögon och fokusera din uppmärksamhet inåt. 

Kontakta din andliga guide 

Börja med att öppna din medvetenhet om deras närvaro. Du kanske ser dem, känner deras närvaro, hör dem kommunicera, eller på något sätt bara vet att de är där. Som ande, säg "hej" till din andliga guide. Låt dig få en "hej" tillbaka från din andliga guide.

Andas och låt dig bara vara i deras närvaro. Utan att tala, fråga din andliga guide om de har ett meddelande till dig. Var still och låt dig ta emot din andliga kommunikation. Bara va och lyssna. Efter några minuter eller när det känns fullständigt ta med dig dina händer ihop framför ditt hjärta. Avsluta med att säga, "Tack" till din andliga guide för all deras stöd i livet.

Låt dig fokusera på din andliga guide och fokusera din uppmärksamhet på dig själv. Lägg märke till hur du känner efter att ha gjort meditation för att kontakta din andliga guide. Ta några djupa andetag och öppna dina ögon när du känner dig redo. Ge dig själv tid att behandla denna erfarenhet innan du går vidare till andra aktiviteter. Du kanske vill skriva, gå en lugn promenad eller meditera med fokus på dig själv.

Psykomanteum

Psykomanteum-tekniken innebär spegelvisning. Du sätter dig bekvämt och slappnar av och tittar in i djupet av en klar spegel utan att försöka egentligen se någonting. Djupavkoppling är nödvändig för denna process. När avslappningsprocessen är framgångsrik ska armarna kännas tunga och det kommer att sticka i fingrarna. Stickningarna kommer att signalera starten på det hypnotiska eller förändrade medvetandetillståndet.

Din spegel blir molnig, utövare rapporterar om en bild som liknar himlen på en molnig dag andra rapporterar att spegeln tycks mörkna. Detta låter dig veta att visioner håller på att dyka upp.

När de dyker upp försök inte kontrollera dem. Var bara passiv och låt dem flöda.  Att försöka manipulera dessa bilder kommer helt enkelt att driva bort dem. När du blir mer praktiserad vid spegelvisning kan du fokusera på specifika frågor innan du går in i detta trance- eller hypnotiska tillstånd.  Om ditt mål är självförståelse kommer denna process att komma snabbare. Hur länge håller bilderna på? Ursprungligen från en till tio minuter. Det beror på hur bra du kan vara avslappnad. Ju mer du övar detta och utvecklar kunskapen, desto längre kommer du att kunna se bilderna i spegeln.

Ibland kan du inte se någonting, men du kan höra en avliden person prata eller känna beröring.  Du kan känna en plats, men ser ingenting. I sin psykomanteum-upplevelse hade Nostradamus känslan av att gå in i spegeln. Bilder kan komma ut och besöka dig. Det kommer att vara uppenbart när visionen börjar och slutar: Du kommer alltid att veta detta.

Lär dig mer om Andlig guide meditation. Ring till:

Bloggare
AnnieLedig Annie (tarot)

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp och styrka.

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma är en spådam av högsta klass som finns redo på sin spålinje för din skull. Ljuset kan bli en vändpunkt i ditt liv.

AmandaLedigNy! Amanda (tarot)

Amanda är ett utbildat medium som har lång erfarenhet av att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och siffror som kan ha betydelse när hon tagit in...

BrianaLedig Briana (Medium)

Briana har en förmåga att kommunicera med änglarna. Hon hör röster som pratar till henne som hon sedan förmedlar till den som vill ha svar på sina...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar