KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-1147147  29.90 kr/min  

 

Andarnas språk

Andarnas språk, kommunicera med någon på andra sidan. Ett medium kan prata med våra nära och kära via andarnas språk

Andarnas språk
Andarnas språk

Det är andarnas språk som tillåter mediet att göra så. Det spelar inte heller någon roll vilken religion den anden tillhört, språket är inte ett hinder för ett medium för det är ett språk mellan två själar och det är ett eget språk, som ett medium förstår. Det är därför man kan ha kunder över hel världen.

Det är inget speciellt mönster som andarnas språk utförs på med oss, genom medium. Oftast kan en ande skriva med papper och penna genom ett medium för att framföra deras meddelande. Det är väldigt ovanligt att en ande använder mediums röst för att kunna prata med oss. En ande kan använda ett mediums hela kropp. Det är ett faktum att andar vill guida oss och hjälpa oss genom svåra tider och ett medium kan hjälpa oss att kommunicera med dem genom andarnas språk, så länge den personen är kontakt med andra sidan.

När en ande använder mediumets kropp för att få fram andarnas språk så kommer den personen att kunna känna allt som den anden har upplevt i dess liv. Exempel: om den anden dog på grund av astmaattack så kommer mediet att uppleva svårt att andas. Många olika bilder av människor och platser kommer att komma upp framför ett mediums ögon i den här processen. Kommer även kunna se datum och namn som har betydelse.

Allt detta som bilder, datum, namn och ställen är andarnas språk mellan anden och mediet. Ett medium måste utforska dess betydelse på olika sätt, så att personen får rätt meddelande från anden. Mediet är faktiskt väldigt begåvad som kan öppna upp den dörren till andra sidan.

Släpp din girighet och njut

Att förlora någon under högtider är en hemsk upplevelse. Det gör att du tänker tillbaka på minnen du haft med den personen. Du kommer att sluta lyssna på musik och missar bra saker ur ditt liv. Du kommer att märka att du är mer i sorgen än i att vara glad och skratta. Skrattet ersätts av att gråta istället. Detta är väldigt vanligt i dessa situationer. Men det du måste veta är att det finns ett liv efter döden. De har lämnat oss i fysisk form men deras själ finns kvar och de vill se oss glada och lyckliga. Och de vill guida och hjälpa oss på olika sätt genom livet. Här kommer olika tips man kan göra genom som hjärtesorg.

Känn närvaron

Känn att dina anhöriga är fortfarande med dig. Du kan lämna en stol ledig när du äter middag för att kunna känna själens närvaro. Prata om dina nära och kära. Skratta så mycket som möjligt som att det enda de vill är att du är lycklig. Din lycka kommer att göra dem mer tillfreds och du kommer känna deras närvaro närmare dig.

Låt dem vara med på traditioner

Du kan köpa en julklapp och lägga vid granen åt dina nära och kära. Julmiddagen kommer inte direkt smaka lika gott som den brukar om de nyss har gått bort. Men det du kan göra är att försöka att laga efter deras recept och prata med dem genom kolla på bilder och få tips på hur du ska laga maten.

Gör goda gärningar för att hedra deras minne

Istället för att vara ledsen över deras hastiga död, borde du göra något bra och omtänksamt i deras minne, något som de kan uppskatta från andra sidan. Du kan plantera ett träd i deras minne eller så kan du göra saker inom välgörenhet.

Tänk på dem för att lära känna dem

Du borde lyssna på låtar som dina nära och kära gillat, eller prata med deras vänner som fortfarande är i livet så kommer du att få höra hur de var när de levde. Du kommer lära känna dina nära och kära bättre när du vet mer om dem. Du kommer bli mer stabil och släppa sorgen.

Svara på andarnas rop

Himlen har skapat en unik väg för alla så de kan uppfylla deras öden. Om du någonsin i ditt liv känner att du är fast så kan det vara så att du är vilse på den unika vägen. Det är din ande som ropa på dig. Du är född med en gåva från denna unika vägen. Denna unika vägen kan förändra världen. Detta är några av de tips som kommer hjälpa dig hitta din andliga väg och lyssna till andarnas språk.

Utforska dina gåvor

Alla i detta universum är född med en speciell gåva, en gåva med respekt och mening med livet. Till exempel, en kirurg har fått gåvan med stadiga händer för att kunna rädda liv, sångare har fått gåvan att kunna sjunga vackert och kunna hela ens inre själ, medium är begåvad med att kunna prata med den andra sidan osv. Du behöver utforska dina gåvor, din omgivning bruka märka av dina gåvor först innan dig, så börja lyssna på dem vad de tycker om dig.

Var stolt över dina gåvor

Vissa människor försöker att dölja sina gåvor för andra, för att de är rädd vad andra kommer att säga. Dessa människor borde inte bry sig vad andra säger om deras gåvor, istället borde de vara stolta. Ha tilltro på dina gåvor så kan du ta över världen, fortsätt framåt med positiv attityd angående dina gåvor, det är det viktigaste.

Enorm kraft med tanke

Sinnet är början på tankar och tankar gör att man blir bestämd och kan klarar av uppgiften. Tanken är även det sättet ett medium kan prata med andar. Allt som är skapat på denna jord var början på en tanke i ens huvud och till slut blev det till handling. Till exempel: bröderna Wright kom på tanken att de skulle börja flyga ett flygplan, så de jobbade hårt för att tanken skulle bli verklighet. Så tro på tanken, så kan tanken bli verklighet.

Dela dina tankar med universum

När du har en tanke dela den med universum, andar och änglar. De vill se dig lyckas och vara lycklig i livet, så de kommer att vara med dig genom resan och se till att du lyckas. Du behöver dela dina planer, du kan skriva upp din plan på ett papper och sätta upp den på väggen, eller sätta upp bilder på ställen du vill åka. När de vet vad du vill så kommer universum att ge dig möjligheter att lyckas.

Starta när du vaknar

Ibland lämnar vissa människor den vägen som skapats av himlen för dem och leder ett helt annat liv som livet inte är avsett för dem. Därför fortsätter himlen att skicka dem möjligheter att få tillbaka dem på sin väg. Det är aldrig för sent att utnyttja gåvorna från himlen. Ålder är bara ett nummer, så fortsätt och ta tag i dessa möjligheter.

 

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

ElizaLedig Eliza

Eliza är en omtänksam, respektfull och empatisk kvinna som vill allas bästa. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och respekt....

JennyLedig Jenny

Jenny har erfarenhet av att ge medial vägledning i kärlek, arbete, relationer och mycket mer. En spådom med henne är lätt att förstå. Hon är tydlig i sina...

Bloggar
KatherineLedig Katherine

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du ringer till henne kommer du att tas emot med största empati och...

Bloggar
RebeccaRing senare Rebecca

Välkommen till Rebecca. Hon är en sierska med en stark intuition som vägleds av tarotguiderna och hennes änglakort

 

Läsvärda artiklar

Seriös spådam

Seriös spådam

När man pratar med en seriös spådam så kan man vara avslappnad. En seriös spådam är lyhörd, varm och...
 
Drömtolkning

Drömtolkning

Vad innebär drömtolkning och hur kan det hjälpa dig? Har du haft en häftig dröm på senaste och behöver...
 
Tarotkort

Tarotkort

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så funkar tarotkort...
 
Stress

Stress

Att koppla av och undvika stress är en viktig sak man måste göra för att må bra. Få tips och släpp din...
 
 
 
Få meddelande när vi ger iväg gratis minuter
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar