KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Ylva, , sierska

Ylva - sierskaYlva har lång erfarenhet som sierska och finns här på linjen för att ge dig experthjälp med all kunskap hon besitter. Ring henne och spå dig själv eller få medial vägledning.


 
 

Hej! Jag är en sierska som kan ge dig råd och hjälp här över telefon. Jag har haft andlig vägledning genom hela mitt liv. Jag har alltid tyckt om att hjälpa andra människor, ge råd, stöd och vägledning genom livet. Jag är en mycket god lyssnare som vill hjälpa människor framåt. Jag kan se bakåt, framåt samt här och nu. Mitt främsta redskap är vad jag får in under samtalets gång och känner av din energi men jag kan även använda tarotkort och pendeln för att förstärka de budskap jag får in. Jag kan även ge dig healing när du är i behov av det. Jag försöker att finnas här för dig så ofta jag bara kan och tillsammans ska vi hitta lösningen för just dig. Välkommen att ringa in till mig. 
Kram Ylva

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Andrea Ljung skriver:

Pratat med Ylva nu för 2 gången kändes avkopplande och bra precis som första gången som jag pratade med henne lugn & fin & förstående rekommenderas starkt snabba svar ger hon direkt ❤ Kommer alltid att ringa henne.. Tack igen fina Ylva ❤ Kram Andrea


Skrivet
Andrea skriver:

Första gången jag pratade med Ylva idag, fick snabba klockrena svar direkt! ❤ Klockrent Medium verkligen ❤ Du är fantastisk ❤


Skrivet
Lina skriver:
Guldvärd!!!!

Skrivet
Frida skriver:

Otroligt duktig och snäll. Var så trevligt att prata med dig❤️


Skrivet
Jade skriver:

❤️❤️❤️


Skrivet
Charlotte skriver:

Ylva är väldigt trevlig att prata med och skönt att att få vägledning som både är detaljerad och generell. Tycker också om infallsvinklar av informationen också.


Skrivet
Nadi skriver:

Stort tack! Allt stämde! Rekommenderar starkt!


Skrivet
Agneta skriver:

Kände in mig bra. Fick tankeställare som jag , behöver. Och kan bli starkare av.


Skrivet
Raniah skriver:

Under mitt 70 åriga liv, har jag aldrig tidigare pratat med så duktig, empatisk, träffsäker medium. Och har pratat med " några".


Skrivet
Victoria Larsson skriver:

Tack för din klarsyn och vägledning. Fem stjärnor av fem möjliga!!!


Skrivet
Nelly skriver:

Ett äkta medium! Under en yta av sunt förnuft, är denna kvinna ett medium av dignitet! Hon har en lugn och jordnära samtalston, men bakom finns ett medium som är brilliant! På frågor vad som pågår i min närhet utan min vetskap, har hon kunnat se allt, något ag senare också fått bekräftelse på. Hon kommer snabbt till saken, men kan också utveckla ett resonemang om man så vill. Rekommenderas varmt!


Skrivet
Ida skriver:

Allt stämde väldigt bra! Ylva prickar in precis. Förlåt att jag försvann, vill tacka för din fina vägledning! Jag återkommer.


Skrivet
Anneli skriver:

Stort tack finaste Ylva.


Skrivet
Agneta skriver:

Kortfattat..mycket bra. Tydlig.


Skrivet
Randi Jensen skriver:
I natt fick jag pratat med en som heter Ylva på er linje och jätte duktig. Var osäker på vad jag skulle fråga eftersom detta var första gången för mej. Så hon började prata och sa allt jag tänkt på.Fick många goda råd. Sa även saker som jag aldrig berättat eller sagt till någon. Ylva brydde sig om mej. Tala om hur jag kunde få löst en del problem och gav mej svar. Kändes väldigt tryggt att prata med henne samt äkta. Jag kommer att ringa igen. Är så glad och tacksam att just hon svarade denna sena natt. Har fått tillbaka tron och hoppet på ljusare framtid efter många svåra år. Tusen Tack för all din hjälp. Kommer att ringa igen och ser fram emot det. Kram Randi

Skrivet
Maria skriver:
Otroligt träffsäker Allt Ylva säger stämmer med det som skett. Ylva är någon man ringer till för sann äkta spådom. Hon vet verkligen, och man får snabba svar

Skrivet
Gunilla skriver:

Super duktig . Allt stämmer det hon får in. Tack för allt. Nilla


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar