KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Ylva, , tarottv kort, sierska

Ylva - sierskaYlva har lång erfarenhet som sierska och finns här på tarotlinjen för att ge dig experthjälp med all kunskap hon besitter. Ring henne och spå dig själv eller få medial vägledning.


 
 

Hej! Jag är en sierska som kan jag ge dig en spådom online som kan förändra ditt liv. Jag har haft andlig vägledning genom hela mitt liv. Under årens lopp har min intuition blivit starkare. Min erfarenhet gör att jag känner mig säker när du söker min experthjälp. Jag är en sierska som kan tolka i tarottv kort. Om du väljer en spådom online med mig kan jag lova att du kommer få en sten mindre i hjärtat. Jag är en mycket god lyssnare och försöker vara tillgänglig vid min spålinje så ofta jag bara kan. När jag får spå dig så fyller jag min uppgift. Jag har en gåva som kommer till användning. Jag kan ofta se bilder från din nutid, framtid eller dåtid. Jag är en sierska som är stolt att kunna ge dig min experthjälp. Välkommen in! 

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen:

2 Victoria Larsson skriver:

Tack för din klarsyn och vägledning. Fem stjärnor av fem möjliga!!!


Skrivet
2 Nelly skriver:

Ett äkta medium! Under en yta av sunt förnuft, är denna kvinna ett medium av dignitet! Hon har en lugn och jordnära samtalston, men bakom finns ett medium som är brilliant! På frågor vad som pågår i min närhet utan min vetskap, har hon kunnat se allt, något ag senare också fått bekräftelse på. Hon kommer snabbt till saken, men kan också utveckla ett resonemang om man så vill. Rekommenderas varmt!


Skrivet
2 Ida skriver:

Allt stämde väldigt bra! Ylva prickar in precis. Förlåt att jag försvann, vill tacka för din fina vägledning! Jag återkommer.


Skrivet
2 Anneli skriver:

Stort tack finaste Ylva.


Skrivet
2 Agneta skriver:

Kortfattat..mycket bra. Tydlig.


Skrivet
2 Randi Jensen skriver:
I natt fick jag pratat med en som heter Ylva på er linje och jätte duktig. Var osäker på vad jag skulle fråga eftersom detta var första gången för mej. Så hon började prata och sa allt jag tänkt på.Fick många goda råd. Sa även saker som jag aldrig berättat eller sagt till någon. Ylva brydde sig om mej. Tala om hur jag kunde få löst en del problem och gav mej svar. Kändes väldigt tryggt att prata med henne samt äkta. Jag kommer att ringa igen. Är så glad och tacksam att just hon svarade denna sena natt. Har fått tillbaka tron och hoppet på ljusare framtid efter många svåra år. Tusen Tack för all din hjälp. Kommer att ringa igen och ser fram emot det. Kram Randi

Skrivet
2 Maria skriver:
Otroligt träffsäker Allt Ylva säger stämmer med det som skett. Ylva är någon man ringer till för sann äkta spådom. Hon vet verkligen, och man får snabba svar

Skrivet
2 Gunilla skriver:

Super duktig . Allt stämmer det hon får in. Tack för allt. Nilla


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar