Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Wilma, ,

Wilma - sierskaRing Wilma när du vill prata med ett certifierat medium som kan spå din framtid men även är certifierad inom healing.


 
 

Hej och välkommen till mig, mitt namn är Wilma! Du kan ringa till mig och fråga vad som helst som har med ditt liv att göra och som känns viktigt för dig att få svar på. Jag är en förstående och god lyssnare och jag hjälper dig med allt från att spå din framtid till att ge dig healing. Hela mitt liv handlar om det mediala och har alltid gjort. Jag har ärvda gåvor som jag har utvecklat genom att bli certifierad inom healing och nu är jag även ett certifierat medium. Detta innebär att jag kan hjälpa dig med goda råd från universum. Jag kan hjälpa dig att hitta borttappade saker och ge dig budskap från andarna eller göra en husrensning. Universum har obegränsade resurser och mitt arbete innebär att jag fungerar som ett verktyg mellan dimensionerna och förmedlar budskap därifrån. Om du är nyfiken på din dåtid, nutid eller framtid kan jag hjälpa dig. Känner du dig nyfiken på vad framtiden har att erbjuda dig när det gäller kärlek och relationer eller arbete och så vidare så fråga mig bara. Jag förmedlar budskapen med tydliga och ärliga svar. Du kan känna dig i goda händer när jag spår dig.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar