Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Vicky, ,

Vicky - mediumVicky är ett utbildat medium som ger dig råd inom alla områden. Hon har lång erfarenhet och är mycket inkännande.


 
 

Hej och känn dig välkommen jag heter Vicky! Du kan fråga mig om det mesta eftersom i min värld så finns det inga konstiga frågor och jag spår om dåtid, nutid och framtid. Ibland väljer jag att arbeta med olika verktyg som till exempel pendel och änglakort. Jag är klarkännande och använder min intuition när jag ger vägledning. Du möter en rak och ärlig person i mig och tillsammans kan vi skapa förutsättningar till att du ska kunna leva ett harmoniskt och lyckligt liv. Mina ärvda gåvor gjorde att jag utvecklade detta och idag är jag ett utbildat medium. Du får ett positivt bemötande av mig och för mig så finns det inga konstiga frågor. Fråga mig om kärlek eller ekonomi, stora eller små frågor. Känner du att du är andlig och står lite stilla i det så säg till mig jag hjälper din andliga utveckling och även med personlig utveckling. Jag visar dig vägen helt enkelt. Om du undrar över vilka frågor du kan ställa så kan du tänka så här, allt som rör dig personligen. Det kan handla om relationer och kärleken eller hur framtiden ser ut för dig när det gäller jobb till exempel. Ring mig gärna.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar