KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Vera, ,

Vera - tarot Ny!När du ringer Vera möter du ett medium som är klarseende, tydlig och ärlig. Hon svarar alltid med ödmjukhet och medkänsla. Hon ger dig styrka när du behöver det och hjälper dig med de svar du söker


 
 

Hej! Jag heter Vera och är ett medium som är klarseende, tydlig och ärlig. Jag föddes med min gåva och den har gått i arv i flera generationer. Om du inte riktigt vet vilken väg i livet du ska välja så ring mig så kan jag hjälpa dig att se nya möjligheter och kan även vägleda dig på den väg du ska vandra. Jag har ett öppet sinne och allt du säger till mig stannar självklart mellan oss. Jag kan hjälpa dig med frågor som rör djur, borttappade saker, husrensning, healing, drömtolkning, kärlek och relationer, avlidna/bortgångna närstående, framtiden och andekommunikation, för att nämna några. De redskap jag använder mig av är bland annat tarotkort, min spåkula, kristaller, astrologi, elixir, min intuition samt min ouija-bräda. Har du ett önskemål kring en annan typ av fråga eller ämne samt andra redskap, så kan det uppfyllas. Jag kan hjälpa dig att finna svar på dina frågor och funderingar. Jag ser fram emot ett samtal från dig, tack, Vera.

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här rådgivaren är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Andlig vägledning för att hitta din partner

Andlig vägledning för att hitta din partner

1367 visningar

Alla människor behöver vid något tillfälle en partner vid sin sida. Ta hjälp av andlig vägledning för att hitta din partner.

 
Verktyg för kroppschakra

Verktyg för kroppschakra

1365 visningar

Så vi vet redan om våra sju stora chakran som kallas "kronchakra", "panna eller tredje ögats chakra", "halschakra", "hjärtchakra", "navel- eller solarplexuschakra", "könsorgans eller sakralchakra" och "Rot eller baschakra". Om du hittade blockeringar i dina chakran måste du öppna upp för att få högre energier och du måste ha ett ordentligt energiflöde genom din kropp.

 
Skyddsängeln

Skyddsängeln

8354 visningar

Vissa händelser etsar sig fast i minnet ordentligt. Denna berättelse handlar om just en sådan händelse, ett medium som möter sin skyddsängel.

 
Tarotkort

Tarotkort

265 visningar

Är du intresserad av att lära dig mer om tarotkort? Vill du ha en avläsning, så ring en spådam som kan hjälpa dig genom sina tarotkort.

 
Sanningen om änglar

Sanningen om änglar

2324 visningar

Jag är väldigt andlig och jag tror på Gud. Jag anser att andar är närvarande runt omkring oss och de hjälper oss i olika faser av våra liv. En av de andliga sakerna som jag tror på är existensen av änglar.

 
Andlig guide meditation

Andlig guide meditation

2650 visningar

Meditation är det vanliga sättet att ansluta din kropp med din inre själ. Meditation kan hjälpa dig hitta inre harmoni.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar