KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Ulla, ,

Ulla - spådamUlla är en erfaren spådam vart gåva tillåter henne att hjälpa dig med allt från vardagsproblem till healing.


 
 

Hej! Välkommen till mig. Jag heter Ulla och jag finns här för dig och vad du behöver. Många har svårt att hålla koll på sina grejer, är du också en av dem? Jag kan hjälpa dig med att hitta borttappade ting. När jag pratar med dig använder jag mig främst av min intuition men även av tarotkort. Jag kan också ge dig healing om det är det du behöver. Vi har alla varit där förut, när livet känns som att det inte blir bättre och man bara går i cirklar. Jag är helt övertygad om att jag har fått en gåva av en anledning, att kunna hjälpa andra. Om du står inför ett vägskäl så kan vi tillsammans med dina egna personliga guider titta på din dåtid, nutid och framtid. Jag kommer alltid att ge dig ärliga svar. Välj gärna att ringa till mig, jag finns här för dig.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar