KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Tilda, ,

Tilda - drömtydningTilda använder tarotkort och ger dig ärliga svar med sina mediala gåvor. Hon är ett certifierat medium.


 
 

Välkommen till mig mitt namn är Tilda. Jag är medial sedan barnsben och har därför lång erfarenhet av att ge medial vägledning. Med tiden så har jag utvecklat mina gåvor och blivit utbildad av kända medium och detta har varit till stor nytta för mig i utvecklingen. Jag känner av energier runt dig och dina frågor när vi pratar och jag möter dig med ett öppet sinne. Du får uppriktiga svar av mig och jag spår om dåtid, nutid och framtid. Om du vill veta vad dina nära och kära har att säga dig från andra sidan så kan jag hjälpa dig att förmedla de budskapen. Jag tar gärna hjälp av guider och min skyddsängel när jag arbetar medialt. Var inte rädd att ställa dina frågor, jag finns här för dig och jag är ödmjuk och professionell. Jag analyserar dina drömmar om du behöver det men kan även hjälpa dig med husrensning, healing och jag hjälper din andliga utveckling om du känner att du vill veta hur du ska ta nästa steg. Du kan fråga mig om råd inom alla områden, jag tar dig och dina frågor på allvar och min uppgift är att hjälpa dig när du ringer. Som ett verktyg mellan dimensioner förmedlar jag budskapen till dig och visar dig vägen och möjligheter.

Språk jag talar/förstår

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar