KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147   29.90 kr/min (18 år)

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Sarah, ,

Sarah - spådamSarah ger vägledning och förmedlar budskap till dig med hjälp av sina ärvda gåvor. Hon är även certifierad inom healing.


 
 

Hej mitt namn är Sarah, jag vill att du ska känna dig varmt välkommen till mig. Jag föddes med ärvda gåvor som jag senare utvecklade till att bli certifierat medium och är även certifierad inom healing. När du vill ha hjälp med att hitta borttappade saker så kopplar jag upp och använder min intuition, känner av energier och förmedlar budskap på det sättet. Om du känner dig lite vilsen i vissa frågor eller i allmänhet så kan jag hjälpa dig genom att visa dig vägen. Jag ger dig styrka och ger vägledning från andra dimensioner direkt till dig. Du kan fråga mig om allt som känns viktigt för dig att få svar på. Jag kommunicerar med djur och har även kontakt med andra sidan när du vill det. Något som är bra att tänka på när det gäller ande kontakt är att man kan inte ge garantier. Det är inte alltid den man frågar efter som kommer fram och det är ingenting som vi människor kan styra över. Eftersom jag föddes andlig så har jag idag lång erfarenhet, är professionell och en mycket god lyssnare. Jag ger dig styrka om du känner dig svag och du kan prata i förtroende med mig.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Mary skriver:

Helt fantastisk ! Beskrev allt och personen precis som det var och gav mig så fina råd . Så kärleksfull och fin , tack snälla !


Skrivet 12 augusti, onsdag 00:23
Margareta skriver:

Jag har varit i kontakt med Sara flera gånger.Både om en jobbig relation och mitt mående. Hon är trygg och säker och kommer snabbt fram till ett resultat. Jag mår bra efter samtalen och kommer att ringa igen.


Skrivet 09 augusti, söndag 10:52
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar