Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Olga, ,

Olga - medialRing till Olga när du vill prata med någon som kommunicerar med andar och även jobbar med pendel när du vill spå dig.


 
 

Hej och välkommen jag heter Olga! Jag är väldigt andlig och har varit medial sedan födseln. Det innebär att jag har utvecklat mina mediala förmågor med tiden. Jag kommunicerar med andar och olika dimensioner när jag arbetar medialt. Om du har frågor om din egen andlighet kan jag kanalisera fram svar till dig som hjälper din spirituella utveckling. Jag jobbar med pendel, runor och kristaller när jag ger vägledning. Om du vill så känner jag in och läser din aura, där kan du få klarhet i många frågor. Det finns inga dumma frågor! Du kan ställa frågor till mig inom alla områden vare sig det gäller en liten detalj i din vardag eller stora frågor, det finns inga begränsningar där. Du kan få verktyg av mig som hjälper vid vägval du gör, du behöver bara plocka up dem och använda dem. Välkommen att ringa till mig!

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar