KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE

0939-1147147  29.90 kr/min  

 
Nina, , synsk

Nina - synsk

Nina är uppvuxen med det mediala. Hon har gåvor som gått i arv så du får en spådom på professionell nivå. Hon har ett stort hjärta och hjälper dig att se nya möjligheter vilken väg du ska vandra.

 
0939-1147147
Utloggad
NR14
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 14 till 08-55445544 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Skicka SMS nuKlicka här för att ringa nu!
29.90 kr/min
 

Jag tror att det finns en mening med allt i livet, även det värsta tänkbara. Jag tror att det alltid finns hopp - och jag vet att ljuset aldrig tar slut. Du finns här på jorden av en anledning. Jag finns här av en anledning. Alla individer fyller ett mycket värdefullt syfte. Men ibland undrar man kanske, vad syftet är med oförklarliga fenomen som bara lämnar frågetecken. Eller kanske varför magkänslan drar åt ena hållet medan en annan del inom en talar för motsatsen. Det är inte alltid lätt lyssna till sin magkänsla och därför finns jag här för att hjälpa dig att nå klarhet i rådande situationer. Jag kan hjälpa dig att tolka dina skyddsänglar/guiders alla tecken som kan vara knepiga att själv begripa sig. Det kan även vara spännande att få reda på vilka dina änglar är. Har du kanske träffat de i tidigare liv? Är det en anhörig på andra sidan? Det kanske är ett skyddsdjur eller ett tidigare husdjur som försöker vägleda dig. Så länge jag kan minnas har jag känt av energier och haft sanndrömmar om saker som sedan inträffat. Det är ytterst sällan mina guider ger oklara svar, och skulle det hända så finns det en anledning som jag nu knäckt koden till och kan därför ändå komma till klarhet. Jag kan ställa mig själv frågan många gånger, att - hur kan jag veta detta, hur kunde jag känna det här, eller hur kan jag två minuter innan inträffad situation med säkerhet veta vad som ska hända? Min intuition slutar aldrig förvåna mig, och mina gåvor ger mig rysningar varje dag. Varför är - för att jag vet att det alltid stämmer. Jag är riktigt medial. Jag är synsk vare sig jag vill eller inte. Men jag så otroligt tacksam för dessa gåvor, då jag kan använda budskap för att hjälpa andra. Vetskapen om att jag kan vägleda en person jag aldrig ens träffat gör mig lycklig. Lycklig över att få dela ut trygghet och klarhet till de som behöver. Det är mitt syfte här på jorden. Det är min livs uppgift och jag är menad att hjälpa just dig. Med mitt motto i början av texten - att allting har en mening. Det finns ju då en mening med att just du läser detta, och det är du som bestämmer vilken sorts vägledning du behöver. Men tydligen har du hamnat här för att något eller någon har svar eller budskap som väntar dig. Och jag är den som kan förmedla det just nu. Var trygg med mig och glöm inte att detta är något mycket vanligt - att alla har frågor, och du har valt att vända dig hit - med en mening att få svar. Låt mig ge dig de svar du behöver. Och ännu en gång - var trygg med mig. Jag känner mig trygg med att hjälpa dig.

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Christian skriver:

Tack för utförligt och detaljerat svar idag. Det hjälpte mig mycket.


Skrivet 28 december, tisdag 00:19
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Läsning som jag rekommenderar

Bli spådd online

Bli spådd online

3146 visningar

Ring spålinjen när du vill bli spådd online. Att bli spådd online är verkligen precis lika bra som att gå hem till någon

 
Medial vägledning experthjälp

Medial vägledning experthjälp

2584 visningar

Det kan vara till hjälp att söka medial vägledning experthjälp när man tycker att man kört fast i livet. Medial vägledning experthjälp kan alla få

 
Tecken på att ha ett sjätte sinne

Tecken på att ha ett sjätte sinne

6825 visningar

Vet du tecken på att ha ett sjätte sinne? Här får du intressant läsning om just tecken på att ha ett sjätte sinne, kanske du känner igen dig?

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar