KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Nadia, ,

Nadia - tarot Ny!Nadia har stor erfarenhet av att ge medial vägledning i kärlek, arbete, utbildning och mycket mer. En spådom med henne är lätt att förstå. Ring henne så får du ett varmt välkomnande 


 
 

Hej, jag heter Nadia. Jag har lång erfarenhet och utvecklats då jag har varit medial och spirituell i hela mitt liv. Om du inte riktigt vet vilken riktning i livet du ska välja så ring mig så kan jag hjälpa dig att se nya möjligheter och kan även vägleda dig på den väg du ska vandra. Det kan gälla allt från kärlek, relationer, arbete eller ekonomi. Jag har förmåga att se in i din framtid och kan hjälpa dig att rena dig från dålig energi med mina kristallstenar så att du får ett bättre välmående. Jag har ett öppet sinne, så vi kan prata om allt tillsammans och allt du säger till mig stannar självklart mellan oss. Jag ser fram emot att du ringer till mig med dina frågor och funderingar och jag gör alltid mitt bästa för att du ska känna dig trygg med mig. Jag är en god lyssnare och har ett varmt hjärta. Du är hjärtligt välkommen att ringa när du vill. Jag finns alltid här för dig när du behöver guidning och en spirituell vän.
Kram Nadia

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Melissa Nunez skriver:

Tack för ett fint samtal och vägledning. Mycket enkel och prata med och allt stämde rekommenderar henne starkt!


Skrivet
Anna Bertilson skriver:

Hej Nadia! Jag vill tacka så innerligt för vårt senaste samtal. Jag fick så många intressanta svar, och tack för att du är en sådan bra lyssnare. Dig kommer jag att prata med flera gånger.


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar