KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Monica, ,

Monica - mediumMonica har haft kontakt med änglarna så länge hon kan minnas. Hon förmedlar budskap från dina änglar och du får den vägledning du behöver för att följa din livsväg. Hon är erfaren och du kan känna dig trygg med henne


 
0939-1147147
Utloggad
NR554
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 554 till 08-55445544 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Klicka här för att ringa nu!
29.90 kr/min (18 år)
 

Hej! Varmt välkommen att ringa mig. Jag heter Monica och är medial. Jag har haft kontakt med änglar och har varit en ren kanal för änglabudskap så länge jag kommer ihåg. Änglarna är ständigt närvarande i mitt liv, guidar och leder mig varje dag. Jag hämtar energi och kraft i naturen med djuren och älvorna. Jag hjälper dig som en ren kanal mellan dina änglar och mig, förmedlar budskapen och den vägledning du behöver för att följa din livsväg. Ibland står det still och vi vet inte vart vi ska gå, eller hur vi ska välja. Ibland förstår vi inte riktigt vad som är fel och varför det blir som det blir. Där kan jag hjälpa dig med min intuition och kanalisering. Jag jobbar även med tarotkort och pendel. Jag är certifierad änglamedium, healer, och livscoach. Vill du så kommer jag att ge dig healing under vårat samtal. Allt vi pratar om stannar tryggt hos mig. 
Du är varmt välkommen att ringa mig, Monica

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Majsan skriver:

Finaste Monica! Tuusen Tack för ett helt underbart samtal för ett par veckor sedan. Skulle skrivit tidigare, men har varit krasslig. Du är väldigt fin och trevlig Jordängel och ett jätteduktigt medium och vägledningen var klockren! Jag vill varmt rekommendera dig. Hjärtevarma kramar


Skrivet
Lena skriver:

Tack för ett varmt och vägledande samtal. Känner mig starkare och upplyft av det du känner in och av dina goda råd. Önskar dig allt gott och en trevlig helg.Kram


Skrivet
Mari skriver:

Så fantastiskt varm och klockren ! Rekommenderar er att ringa ! Kram till dig !


Skrivet
Jenny Samuelsson skriver:

Hon kan verkligen sin sak, träffar mitt i prick. Tack så jätte mycket, detta samtal har verkligen fått mig att både inse de jag behöver på min väg och hon har även givit ljus på min väg. Toppen samtal. Tack snälla fina


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Att hålla ut genom smärta

Att hålla ut genom smärta

3012 visningar

I en perfekt värld skulle våra liv vara smärtfria och fulla av ingenting annat än glädje.

 
Tecken på att ha ett sjätte sinne

Tecken på att ha ett sjätte sinne

6343 visningar

Den medialt begåvade har ett starkare sjätte sinne som låter dem känna, se, höra och lukta saker som den ”vanliga” inte kan göra.

 
Medial vägledning

Medial vägledning

1479 visningar

Medial vägledning en liten beskrivning på vad det hela handlar om med andliga guider och budbäraren, det mediumet, samt lite om hur det går till vid en medial vägledning och en uppmaning till alla att inte glömma att prova någon gång i livet och den otroligt underbara inre resan.

 
Bästa tarotlinjen

Bästa tarotlinjen

1660 visningar

Konsten att hitta den rätta tarot linjen som passar just dig.

 
Att välja sitt magiska namn

Att välja sitt magiska namn

10197 visningar

Alla som arbetar som spåkvinna, medium eller sierska använder inte sina mänskliga namn. Här lär vi dig hur du kan välja ditt eget magiska namn.

 
Tarot och de fyra elementen

Tarot och de fyra elementen

8543 visningar

Tarotkorten har mycket symboler och färger. Här får du en förklaring på hur de fyra elementen kopplas till alla de olika tarotkorten.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar