Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Mikaela, , sierska

Mikaela - änglaviskningarMikaela är en andligt sinnad spåkvinna som kan ge dig medial vägledning och råd inom alla områden.


 
 

Hej och välkommen! Jag är en sierska som drivs av en stark önskan att få hjälpa mina medmänniskor genom de svårigheter och vägval man kan ha och stå inför. Av mig får du ett engagerat och lyssnande öra samt uppriktiga svar. Det jag kan bistå dig med är råd inom allt från utvecklande samtal till vardagsproblem. Jag spår om dåtid, nutid, framtid och analyserar även drömmar. Jag använder mig av min starka intuition, tarotkort och änglakort i min mediala vägledning. Då jag har kontakt med änglarna så kan jag även förmedla änglaviskningar som är riktade direkt till dig. Mitt mål är att du ska känna dig stärkt och trygg när du nu fortsätter din väg fram i livet. Allt vi pratar om stannar givetvis mellan dig och mig. Varmt välkommen med ditt samtal! 

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar