Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Mia, ,

Mia - sierskaDu kan prata med Mia när du vill få god råd av ett medium som använder tarotkort när hon ger vägledning till dig.


 
 

Hej, Mia heter jag! Välkommen till mig och min andliga värld. Jag använder min intuition och använder tarotkort när jag ger vägledning till dig. Du kan fråga mig om allt möjligt som känns viktigt för dig att få svar på. Jag analyserar drömmar, kommunicerar med djur och är en god lyssnare. När du har drömmar som återkommer eller känner att man inte kan släppa taget om eller glömma en dröm då kan du fråga mig så tyder jag den. Om du är nyfiken på vad framtiden har att erbjuda dig så spår jag din framtid. Känner du att du sitter lite fast i ett tankemönster eller undrar hur du ska göra för att ta nästa steg i livet kan jag vara till hjälp. Jag har varit medial sedan barnsben och därför har jag lång erfarenhet och du får råd inom alla områden när du ringer till mig. Om du är nyfiken på hur det ser ut för dig med kärlek så säg bara till så tittar jag på det. Jag kanaliserar fram budskapen till dig så tydligt jag kan. När du känner att du vill veta mer om allt från kärlek till karriär så kan jag hjälpa dig med det.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar