Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder 7 min gratis
Mia, ,

Mia - SpådamMia har utvecklat sin klarsynhet under en lång tid. Hon spår om nutid och framtid, men ser också fragment ur din dåtid.


 
 

Hej! Jag heter Mia. Känner du att fastnat i ditt liv och inte vet hur du ska komma vidare? Jag känner dina energier och med hjälp av dina skyddsänglar kan vi tillsammans komma fram till svar på dina frågor. Jag ser nutiden, vilka svårigheter och vilken glädje du står inför idag. Men jag kan också hjälpa dig att se framtiden, vilka möjligheter som finns för just dig. Änglarna tittar ständigt ner på oss och när du ringer till mig så kan jag kanalisera dem och få vägledning gällande vilken väg du ska gå. Änglarna visar mig även vem du är, vem du var förr och vad du erhåller för styrkor. Oavsett vad du gjort tidigare i ditt liv kan du känna dig säker på att ringa just mig. Jag dömer ingen, mitt sinne är öppet för alla. Efter vårat samtal vill jag att du ska känna dig lättare, fundera inte på att din fråga kanske är för liten eller dum. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar. Jag tror inte att kommer att känna att mina svar är dumma, då mina tidigare klienter har varit mycket nöjda med mina svar. Välkommen att ringa till just mig!

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar