Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Melissa, ,

Melissa - andligMelissa kan ge goda råd inför framtiden. Hon är klarseende och klarkännande och hjälper dig på det som är viktigast för just din situation.


 
 

Hej Melissa heter jag och ser fram emot att du ringer till mig. Jag är en klarseende och klarkännande person som fungerar som en öppen kanal mellan dom olika dimensionerna. Om du känner att du saknar någon anhörig från andra sidan eller om du har förlorat något djur så kan jag hjälpa dig genom mina mediala förmågor att få budskap i från andra sidan som jag sedan förklarar för dig. Du kan även ställa dina frågor via mig och jag gör alltid mitt bästa för just din situation. Du kommer att få ett tryggt bemötande när du ringer till mig och du kan känna dig trygg i min närvaro, jag kommer att vägleda dig och hjälpa dig att få svar på alla dina frågor och funderingar som du känner är viktigast för dig! Jag har ett tryggt och varmt hjärta som jobbar med min själv och du helt helt i mitt fokus när du ringer till mig! Varmt välkommen jag ser fram emot att du ringer till mig! Kram Melissa.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar