KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Lovisa, ,

Lovisa - sierskaLovisa ger vägledning till dig med ett öppet sinne och känner av energier från universums alla dimensioner.


 
 

Hej, känn dig varmt välkommen till mig jag heter Lovisa. Känner du att du hat fastnat lite i livet när det gäller karriärsval eller undrar du om kärlek och annat så kan jag vara till din hjälp. Vardagsproblem kan kännas tunga ibland om man inte kan prata med någon om det. Med mitt sjätte sinne och med mina mediala gåvor kan jag hjälpa dig att få svaren du söker. Som person är jag ödmjuk och jag har ett öppet sinne, du får ett positivt bemötande av mig. Tillsammans kan du och jag skapa förutsättningar till att du ska kunna leva ett harmoniskt liv. När jag förmedlar budskap till dig kan vi titta på vad framtiden har att erbjuda och vilka möjligheter som kommer. För mig så finns det inga konstiga frågor utan varje fråga du har om ditt liv är betydelsefullt. Jag visar dig vägen i livet genom budskapen som kommer till mig. Du kanske är i ett läge där du inte vet hur du ska göra för att komma vidare eller hur du ska ta näste steg, och sådana gånger kan jag hjälpa dig. Jag förmedlar budskapen till dig, svaren du söker genom min mediala förmåga. Ring mig gärna.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar