KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Linnea, ,

Linnea - spådamLinnea har lång erfarenhet och använder sig utav sin intuition. Du får alltid ärliga svar och hon kommer att kunna hjälpa dig vidare i livet.


 
 

Hej och välkommen till mig! Jag heter Linnea och jag ser fram emot att du ringer till mig. Genom mina enorma förmågor kan jag hjälpa dig på livets alla frågor. Jag är en godtrogen och en god lyssnare som har ett öppet sinne och jag fungerar som ett vertyg mellan dom olika dimensionerna. Känner du att du har fastnat eller att du bara vill ha goda råd inför din jobb karriär, familj eller vänner så kan jag genom budskap från andra sidan ge dig dom svaren du behöver för att kunna få upptäcka just din väg i livet. Jag änvänder mig även utav olika kortlekar och med mitt mediala intuition så kommer jag att kunna se vilken lek som passar just på dig och din situation. Varmt välkommen till mig!

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar