KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Leon, , synsk

Leon - spåmanLeon är synskt medium som jobbar med änglakort och med hans klarseende och klarkännande kan han ge god vägledning


 
 

Hej mitt namn är Leon. Jag är certifierad medium och healing jag använder mig utav mitt mediala intuition. Jag får till mig budskap i från andra sidan som jag sedan förmedlar till dig. Med mina ärvda gåvor kan jag ge dig vägledning i livet, ingen fråga är för svår och jag dömer inte någon. Jag är en väldigt godtrogen man med ett stort hjärta som jobbar för att kunna hjälpa, vägleda och stötta. Jag använder mig även utav mina änglakort och jag kan få till mig borttappade saker. Jag är även synsk och kan hjälpa dig att se in i framtiden, du kan alltid förvänta dig ärliga svar. Du kommer att få ett bra bemötande i från mig och jag lägger all fokus på dig. Om det känns som att du har fastnat eller att dina energier inte stämmer så ring jag använder mig utav healing där jag renar kropp och själ och återförenar detta med ny kärlek och kraft samt ny energi som gör att du lungt kan slappna av och andas ut.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Lisa skriver:
Hei Leon! Tusen takk for samtalen og spådommen. Jeg er jo som du vet norsk og var ekstremt nervös da jeg ringte deg. Alt er nytt her for meg og ikke noe ble som planlagt. Du så ALT, du gav meg tilbake troen på meg selv og at jeg klarer ALT. Du er en fantastisk mann, og utrolig god til å se fortiden, nåtiden og fremtiden. Jeg kommer til å ringe deg igjen. Jeg anbefaler Leon av hele mitt hjerte ! Klemmer fra Lisa.

Skrivet 13 oktober, söndag 17:25
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar