KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Lena, ,

Lena - synskLena ger medial rådgivning och hon använder sin intuition för att kunna kanalisera fram budskap från andra sidan till dig.


 
 

Hej och välkommen till mig, jag heter Lena och finns här för just dig. Mig kan du alltid ringa oavsett hur litet eller stort problem du än har så finns jag alltid här, och jag är en god lyssnare. Jag vet själv hur skönt det kan kännas att bara få prata ut sig ibland och att bara få känna att man inte är ensam. Men tro mig Jag kommer att kunna hjälpa dig vidare i livet och jag gör alltid mitt bästa för att du ska kunna känna dig trygg i mina händer. Jag har lång erfarenhet utav mina mediala förmågor och jag tror på lyckan i livet och jag vet att den även finns hos dig så tillsammans kan vi se just din väg som du ska vandra vidare på! Jag kommer att vägleda dig och ge dig den kraft du behöver för att kunna orka kämpa vidare i ditt liv. Ring mig gärna så berättar jag mer! Kram Lena.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar