KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Leilah, ,

Leilah - MediumLeila använder tarot och sin intuition när hon ger vägledning till dig. Hon är professionell och du får ett positivt bemötande när du ringer henne.


 
 

Hej känn dig välkommen, mitt namn är Leila! Mina förmågor har följt mig hela mitt liv, jag är medial sedan födseln. Jag använder min intuition och använder tarot som verktyg när jag ger vägledning till dig. Som person har jag ett öppet sinne och är förstående, för mig så finns det inga konstiga frågor. Du får ett positivt bemötande, jag är professionell, en mycket god lyssnare och jag tar dina frågor på allvar. Ibland kan man hamna i situationer i livet där man känner sig lite fast eller låst, och där kan jag hjälpa dig att få svar på hur du ska göra för att ta steget där ifrån. Jag känner in energierna runt dig och får budskap och svar till dig. Du kan be mig om att titta på olika faser i ditt liv, jag spår om dåtid, nutid och framtid. Undrar du om kärleken framåt i tiden så känner jag in och lägger tarotkorten och ger dig svaren på dina frågor. Om du upplever att du har fastnat i någon negativ känsla så kan jag hjälpa dig att släppa blockeringarna. Undrar du över hur det ska gå för dig i framtiden och vilka möjligheter som ska komma så fråga mig.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar