Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder 7 min gratis
Leah , ,

Leah - drömtydningLeah är certifierat medium och även inom healing. Hon kan vägleda dig och hjälpa dig utvecklas spirituellt.


 
 

Hej! Leah heter jag. Jag finns här för att hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan ha. Med hjälp av min intuition kan jag hjälpa dig att se helheten i din situation. Jag är ett certifierat medium som kan ge dig styrka genom att hjälpa dig att bli av med dåliga energier. Verktyg jag använder mig av är bland annat tarotkort och runor för att bättre kunna tolka och läsa av just din situation. Min gåva har jag ärvt och det har inte alltid varit lätt att se saker som andra inte ser. Jag har därför blivit empatisk och lyhörd. Jag värdesätter tillit väldigt högt, så jag kan garantera både att det du säger stannar hos mig och att alltid ge dig tydliga och ärliga svar. Välj gärna att ringa till mig, jag kan hjälpa dig att se en helhetsbild du kanske varit oförmögen att se på egen hand på grund av att du står mitt i den.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Jenny Ericsson skriver:

Den här underbara kvinnan hjälpte mig på djupet och jag kunde inte sluta prata för att det gav så mycket. Hon gjorde mig glad, lugn, trygg, stärkt, gav mig insikter och förståelse och var uppriktigt intresserad av allt jag sa. Hon var kontinuerligt närvarande i hela vårt långa samtal och gav alltid goda genomtänkta kloka svar. Jag fick en känsla av ren kärlek och vänskap när vi pratade och jag har aldrig kunnat anförtro någon med mina innersta hemligheter, tankar och känslor som jag kunde göra till henne. Hon dömer dig inte, tror på dig och är ödmjuk och öppen inför livet och allt som kan hända. Hon är en sann healer och hjälpare med hjärtat på rätta stället! Hon är en så fin människa med ett så varmt hjärta och jag är så tacksam för att jag fick prata med henne när min nöd av hjälp var stor.


Skrivet 01 november, torsdag 20:54
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar