KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Leah , ,

Leah - drömtydningLeah är certifierat medium och även inom healing. Hon kan vägleda dig och hjälpa dig utvecklas spirituellt.


 
 

Hej! Leah heter jag. Jag finns här för att hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan ha. Med hjälp av min intuition kan jag hjälpa dig att se helheten i din situation. Jag är ett certifierat medium som kan ge dig styrka genom att hjälpa dig att bli av med dåliga energier. Verktyg jag använder mig av är bland annat tarotkort och runor för att bättre kunna tolka och läsa av just din situation. Min gåva har jag ärvt och det har inte alltid varit lätt att se saker som andra inte ser. Jag har därför blivit empatisk och lyhörd. Jag värdesätter tillit väldigt högt, så jag kan garantera både att det du säger stannar hos mig och att alltid ge dig tydliga och ärliga svar. Välj gärna att ringa till mig, jag kan hjälpa dig att se en helhetsbild du kanske varit oförmögen att se på egen hand på grund av att du står mitt i den.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Christopher Palmer skriver:

En fantastisk människa att prata med som verkligen har en livserfarenhet som gör att hon har tillgång till ett väldigt stort perspektiv, och därför upplever jag att hon är ödmjuk, empatisk och lyhörd. Utan dömande ger hon goda råd och hjälpte mig att själv komma till insikt och rätt beslut för mig själv. Rekommenderar starkt ett samtal med henne!


Skrivet 16 september, mĺndag 20:06
Mona skriver:

Vilket fint samtal vi hade. Du är en fantastisk kvinna, lätt att prata med. Du gav mig ro och hopp.. Rekommenderar Leah väldigt stark.


Skrivet 26 augusti, mĺndag 21:19
Anna skriver:
Leah är helt fantastisk på att få fram och förmedla den information hon får till sig. Jag känner mig väldigt säker och trygg med det hon berättar för mig, jag ser så mycket fram emot det som komma skall. Hon är väldigt lätt att prata med då hon är öppen, ärlig, lyhörd och väldigt ödmjuk, hon gör sitt bästa för att du ska vara nöjd och gör det med kärlek. Jag Rekommenderar Leah starkt och jag själv kommer att återkomma flera gånger. Tusen tack Leah för det hopp och den styrka du gett mig angående mötet nästa vecka, Stor kram till dig

Skrivet 12 december, onsdag 23:02
Jenny Ericsson skriver:

Den här underbara kvinnan hjälpte mig på djupet och jag kunde inte sluta prata för att det gav så mycket. Hon gjorde mig glad, lugn, trygg, stärkt, gav mig insikter och förståelse och var uppriktigt intresserad av allt jag sa. Hon var kontinuerligt närvarande i hela vårt långa samtal och gav alltid goda genomtänkta kloka svar. Jag fick en känsla av ren kärlek och vänskap när vi pratade och jag har aldrig kunnat anförtro någon med mina innersta hemligheter, tankar och känslor som jag kunde göra till henne. Hon dömer dig inte, tror på dig och är ödmjuk och öppen inför livet och allt som kan hända. Hon är en sann healer och hjälpare med hjärtat på rätta stället! Hon är en så fin människa med ett så varmt hjärta och jag är så tacksam för att jag fick prata med henne när min nöd av hjälp var stor.


Skrivet 01 november, torsdag 20:54
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar