KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Kelly, ,

Kelly - intuitionKelly är ett medium som bemästrar healing och medial rådgivning med sitt klarkännande och långa erfarenhet.


 
 

Hej, Kelly heter jag. Du är hjärtligt välkommen till mig med alla dina frågor om allt som känns viktigt för dig att få svar på. Jag känner av energier runt dig och använder mina mediala gåvor som ger vägledning till dig och visar dig vägen. Du får veta vilka möjligheter som dyker upp på din livsväg och kom ihåg att ingen fråga är för svår. Jag förmedlar budskap direkt till dig från universum kan man säga. Om du känner dig lite fast i en situation och inte vet hur du ska göra för att ta nästa steg så finns jag här för dig. Det jag gör är att jag tar hjälp av guider och använder min intuition och du får alltid ärliga svar från mig. Med tiden har jag utvecklat mina gåvor och jag har lång erfarenhet och är en god lyssnare. Känner du att du står vid ett vägskäl eller behöver ta ett beslut så kan jag vara till din hjälp. Då kanaliserar jag fram svaren som du söker och visar vad som väntar dig framåt i tiden. Nuet är också viktigt att titta på eftersom det är nu vi skapar det som kommer. Tveka inte att ringa mig när du behöver medial vägledning.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Sabina skriver:

Stort tack!


Skrivet 05 december, torsdag 09:07
Anna-Lena skriver:

Hej. Jag kan varmt rekommendera Kelly mycke skicklig kunnig och bra rådgivning för allt hon ger, guld värt. Många kramar Anna-Lena


Skrivet 03 september, tisdag 17:23
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar