Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Kasper, ,

Kasper -Kasper spår din framtid och ger dig råd inom alla områden. Han är utbildad inom healing och renar energier när du behöver det.


 
 

Kasper heter jag, hej och välkommen! När du känner att du har frågor du vill få svar på om din framtid eller om du behöver få healing så finns jag här för dig. Jag känner av energier, hjälper din andliga utveckling om du så önskar, hjälper vid vägval i livet om du kanske har ett beslut att ta och vill få hjälp med det. Du kan ställa frågor till mig om allt som har med ditt liv att göra kan man säga. Som person är jag en mycket god lyssnare, förstående och ödmjuk. Jag ger dig styrka om du känner dig svag, hjälper dig genom svårigheter och för mig finns det inga konstiga frågor. Vill du veta vilka budskap du behöver så fråga mig bara, jag är klarkännande och är även utbildad inom healing. Jag använder min intuition när jag kanaliserar fram svaren du söker och förmedlar dem så tydligt jag kan. Om du står mellan två beslut, två vägar så kan jag förmedla budskap om vilka möjligheter som finns beroende på vad du väljer. Min önskan är att du ska känna att du är i goda händer under vårt samtal. Jag ser verkligen fram emot att du ringer mig.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar