KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Karl, ,

Karl - tarotKarl är en professionell spåman som har ett positivt bemötande när du ringer och du kan få råd inom alla områden av honom.


 
 

Hej jag är en spåman som heter Karl! När du ringer till mig kan jag hjälpa dig genom mina mediala gåvor och på så sätt förmedla budskap till dig. Jag känner av energier, har ett positivt bemötande och är professionell. Om du vill få råd om allt från samliv till arbete så har du hittat rätt, jag tycker att ingen fråga är för liten eller för stor heller för den delen. Allt som du undrar över är ju viktigt för dig och du är viktig för mig. Jag använder min intuition och kanaliserar fram svaren du söker på ett tryggt och lugnt sätt. En god lyssnare är lyhörd och det tror jag att jag är eftersom jag är högkänslig för energier från både oss människor och från andra dimensioner. Du kan känna dig säker med mig och det du säger stannar hos mig. Välkommen att ringa till mig!

Språk jag talar/förstår

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar