Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder 7 min gratis
Jezzica, ,

Jezzica - SpådamJezzica är en av de mest erfarna andliga vägledarna och healers. Rådfråga henne gärna när du söker svar.


 
 

Jezzica heter jag och finns här för dig när du behöver mig. Söker du professionell hjälp, ärliga svar och råd så är det mig du ska prata med. Även om du bara behöver någon som lyssnar på dig, så finns jag här för dig. Jag bemöter dig med ett öppet sinne och jag dömer ingen. Med mig kan du verkligen öppna upp dig och prata om allt. Det kanske är ett vägskäl du står inför i karriärsval eller kärlek. Vad det än kan vara, så lyssnar jag på dig och använder min fulla livserfarenhet, mina mediala verktyg och självklart min intuition för att få vägledning från dina guider i andevärlden. De kan se saker inte jag kan se och genom mig förmedla viktiga budskap. Verktyg jag använder är tarotkort och jag är även certifierad healer. Det kan vara mycket i livet man grubblar på och behöver få klarhet i och där finns jag för dig. Ring mig direkt så kan vi prata.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar