KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Jesper, ,

Jesper - mediumJesper ger dig råd inom alla områden och han har varit medial sedan barnsben. Han har lång erfarenhet och är rak och ärlig.


 
 

Hej välkommen till mig, jag heter Jesper! Jag använder mig av min intuition och använder tarotkort när jag ger vägledning till dig. Jag ger dig råd inom alla områden och du får ett positivt bemötande när du ringer till mig. För mig så finns det inga konstiga frågor egentligen, alla har vi ju funderingar som vi vill veta mer om eller få svar på och du är i mitt fokus när vi pratar. Det känns viktigt för mig att hjälpa dig. Jag ger dig styrka när du behöver det och jag är en god lyssnare. Eftersom jag lever nära naturen är jag även inne på häxkonst. Vi kan få oerhört mycket hjälp av våra örter och allt som kommer från moder jord. Jag har lång erfarenhet av att spå och har varit medial sedan barnsben, min släkt har varit medial i generationer så jag har ärvda gåvor. Jag ser fram emot ditt samtal, åter igen varmt välkommen!

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Jenny skriver:

Han kan se allt och träffar mitt i prick, han är verkligen toppen. Han kan se själen och läser av allt. Rekommenderas varmt.


Skrivet 09 augusti, fredag 19:28
Ellinor skriver:

Hej! När man pratat med Jesper känner man sig alltid bättre till mods efter, hur illa man än känt angående sin situation. Han får fram klara budskap och är pålitlig. Kan varmt rekommenderas.


Skrivet 29 april, mĺndag 22:00
Ally skriver:

Jesper är en väldigt fin och mjuk man som är bra på att lyssna och känna empati. Han får in mycket detaljer på kort tid som stämmer!


Skrivet 24 april, onsdag 23:20
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar