Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Isabelle, ,

Isabelle - intuitionIsabell använder tarotkort när hon ger dig vägledning och av henne får du ärliga svar. Hon kan även ta kontakt med andra sidan.


 
 

Hej och välkommen jag heter Isabell! I hela mitt liv har jag känt att jag är andlig och har alltid känt mig dragen till det mediala. Jag ger vägledning till dig och använder tarotkort när jag siar om nuet och framtiden. Vill du veta vilka budskap som finns till dig från dina nära och kära så tar jag kontakt med andra sidan. När man ber om budskap från andarna så kan det ibland vara så att det kommer någon som man inte frågat efter. Sådana gånger handlar det om att det finns någon annan själ som vill berätta något före den man frågade efter. Känner du dig nyfiken på vad framtiden har att erbjuda dig när det gäller allt från jobb till relationer och kärlek så fråga mig bara. Du kan fråga om allt som ligger dig nära i tankar och känslor. Jag är en god lyssnare som ger dig ärliga svar, är förstående och jag dömer ingen. Du kan fråga mig om allt möjligt som handlar om ditt liv, jag ger råd om relationer och allt som känns viktigt för dig att få svar på, även ditt vardagsliv. Se mig som ett verktyg som förmedlar budskap från universum direkt till dig.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar