Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder 7 min gratis
Iris, ,

Iris - SierskaIris är klarhörande och kan vägleda dig inom de flesta frågor som kan röra allt mellan vardagsproblem, till relationsfrågor.


 
 

Välkommen till min sida! Jag heter Iris och jag är en klarkännande spådam som kan hjälpa dig med alla dina problem, inklusive vardagsproblem som kan kännas oerherört tygnade. Efter en spådom med mig är mitt mål att ditt liv ska kännas lättare och att vi ska klargöra dina möjligheter framöver. Jag tror att det är viktigt att tillåta sig själv att se en morgondag fylld med goda energier och klara mål. Tillsammans kan vi utveckla din egen förmåga att se ljus i mörka situatuationer genom att lyfta dina blockeringar. Jag kan kanalisera budskap från andra sidan med hjälp av mina tarotkort vare sig det gäller dig, eller någon av dina fyrbenta närmaste. För att motta min mediala rådgivning krävs endast ett samtal till mig. Jag ser fram emot att höra av dig.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar