Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Ingrid, ,

Ingrid - spådamIngrid använder sina mediala gåvor och har ett öppet sinne när du ringer. Hon använder runor och är klarkännande.


 
 

Hej mitt namn är Ingrid, det gläder mig att du hittade hit! När jag arbetar med mina mediala gåvor så känner jag in energier och använder runor när jag får budskap om att jag ska göra det. Det är ett fantastiskt verktyg att arbeta med. Mitt klarkännande är högkänsligt och det betyder att jag kanaliserar fram budskap till dig genom mitt sjätte sinne när jag ger vägledning. Mina andliga guider visar mig vägen i det mediala och hjälper mig att ge dig svaren du söker. Jag känner mig säker i min mediala förmåga och vill att du ska känna dig trygg med mig när du ringer. Du kan fråga mig om allt mellan himmel och jord som känns viktigt för dig att få svar på. Det kan handla om allt från relationer till karriär eller om personlig utveckling. Jag lägger all min energi och fokus på dig för att få fram svar till dig. Har du svårt för att ta ett beslut så kan jag hjälpa dig så att du får veta det du behöver för att ta det beslutet. Allt som känns viktigt för dig att få veta kan du fråga om. Jag finns här för dig, välkommen att ringa!

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar