KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Helen, ,

Helen - spådamHelen ger dig vägledning med vit magi och jobbar med pendel när hon använder sin intuition. Hon har ett öppet sinne och är professionell.


 
 

Helen är mitt namn, känn dig välkommen! När jag ger vägledning kan jag använda olika verktyg och du kan få råd inom alla områden. Jag har varit medial sedan barnsben och använder min intuition när jag visar dig vägen och har lång erfarenhet. Mitt kall i livet har alltid varit att arbeta medialt och ibland kan jag välja att jobba med pendel men jag använder spelkort också. Är du i en situation där du känner att du inte vet hur du ska välja så prata med mig, jag hjälper vid vägval. Då kan jag få budskap om vilka möjligheter som kommer i din framtid vilket gör att det kan kännas lättare att ta ett beslut. Du kan fråga mig om hur framtiden ser ut för dig med arbete, vardagsliv, relationer och kärlek till exempel.  Jag har ett mycket öppet sinne och du får ett positivt bemötande av mig när du ringer. Du kan förvänta dig ärliga svar och jag lägger all fokus på dig. Jag kan även vissa gånger använda mig av vit magi som kan behövas när man behöver ta bort gammalt och få in nytt. Vit magi handlar enbart om positiv energi och är mycket välgörande för mottagaren.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar