Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Gabriella, ,

Gabriella - SierskaDrömmer du ofta väldigt verkliga drömmar? Gabriella är expert på att tyda drömmar men har många andra kvaliteter också.


 
 

Hej och välkommen till mig. Min intuition tillåter mig att svara på frågor rörande många omården, men min specialitet är drömtydning. Har du återkommande drömmar eller drömmar som känns väldigt verkliga? Jag menar så verkliga att du nästan tror att det du drömt om har hänt när du vaknar. Dessa drömmar kan vara budskap från den andra sidan. Om du pratar med mig om dem kan jag hjälpa dig att tyda dessa drömmar. Jag kan också ge dig tips på hur du lättare kan komma ihåg dina drömmar i detalj. I mitt arbete använder jag mig ofta av tarotkort för att enklare kunna tolka budskap du tagit emot och ge dig tydliga svar. Jag använder mig också av min intuition för att känna in dina energier. När jag kombinerar dessa två verktyg kan jag hitta svar som visar dig vägen framöver i livet. Det är ofta det dina drömmar handlar om, att hitta en väg. Dina hemligheter stannar mellan dig och mig. Plocka upp telefonen och ring till mig, Gabriella.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar