Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder 7 min gratis
Evy, ,

Evy - SynskEvy finns här för att leda dig rätt när du känner dig vilsen. Hon har stark andlig kontakt och ger läkande energi.


 
 

Hallå mitt namn är Evy. Jag har en stark medial förmåga att kontakta den andliga världen och känna av energier. I vuxen ålder upptäckte jag detta och har sedan dess outtröttligt utvecklat min förmåga. Min roll som healer kan hjälpa dig frigöra energi i kroppen och öppna blockeringar. Med min klarsynthet kan jag kontakta andevärlden för vägledning och budskap från änglar. Alla dessa förmågor använder jag för att hjälpa andra människor. Om du söker andliga eller vardagliga råd, eller kanske behöver någon som leder dig på rätt väg i livet så har du kommit rätt. Jag kommer hjälpa dig i vilka utmaningar som än livet kastar åt ditt håll med min fulla förmåga. Utan fördomar lyssnar jag på dig och med andlig kontakt från de visaste krafterna i universum kan vägen för dig bli klar. Detta är mitt kall och jag hoppas att jag kan ge dig klarhet i vad du än går igenom. Första steget är att vi två pratar med varandra. Ring mig.

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar