Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder 7 min gratis
Evelina, , tarottv kort, tarotlinjen

Evelina - djurtolkNu har du som letar en spådom online hittat en duktig spåkvinna som hjälper dig med allt från kärleksproblem till att kommunicera med djur.


 
 

Jag är en kvinna med öppet sinne och kan känna av vad människor varit med om, både i tidigare liv och hur du känner just nu. Jag har haft mina gåvor hela livet och ser det som en självklarhet att vara ett av alla seriösa medium här på tarotlinjen. Som komplement till min intuition använder jag tarottv kort och pendel. Jag kan ge dig en spå i frågor som kärlek, ekonomi och utbildning. Som spådam kommer jag vara lyhörd inför dina frågor. Jag kan även kommunicera med djur, både nära och på distans så om du har någon fråga om ditt djur tveka inte att ringa min spålinje. Som person är jag trevlig och lätt att prata med och vill verkligen hjälpa dig att finna svaren på dina frågor. Jag är här för att hjälpa dig som vill spå dig online. Varmt välkommen med ditt samtal för att få din spådom.

Stor kram från Evelina

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar