Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Elise, ,

Elise - sierskaElise ger medial rådgivning och är klarseende. Ring henne för att få svar på dina frågor, hon använder sig även utav kristaller och runor.


 
 

Hej och hjärtligt välkommen till mig, jag heter Elise. Mitt jobb som medial ligger mig varmt om hjärtat och jag gör alltid mitt bästa för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Jag är en klarseende kvinna som ser in i din framtid och genom budskap från andra sidan så kanaliserar jag fram dom bästa svar som du behöver för att kunna komma vidare i livet. När jag spår dig så använder jag mig utav mina mediala förmågor men jag använder mig även utav kristaller och gamla runor vilket gör att jag kan få fram dom allra djupaste svaren som både kropp och själ behöver! Jag använder mig även utav tarotkort och kan hjälpa dig vidare på ett sätt som du inte trodde innan. Ring mig redan idag så kommer jag att förklara mer för dig och hjälpa dig på det du behöver i livet! Kram Elsie

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar