KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Elisa, ,

Elisa - tarotElisa är en spådam som är klarkännande och använder tarotkort. Hon har varit medial sedan födseln och är professionell.


 
 

Hej jag heter Elisa, välkommen! När du ber mig om medial rådgivning så använder jag gärna olika verktyg samtidigt som jag använder min intuition. Jag har ärvda gåvor och mitt inkännande gör att jag känner av energier som jag förmedlar så tydligt och avskalat som möjligt. Av mig får du ärliga svar, jag dömer ingen och har ett öppet sinne. Jag känner att ingen fråga är för liten och ingen fråga för svår. Vi får de svar som universum vill att vi ska ha i nuet. Ibland när man ställer frågor inom ett särskilt område så kan man få fler svar som handlar om ett annat område. Sådana gånger handlar det om att universum har något att berätta som man ska få veta just då. Moder jord är viktig för mig och jag lever nära naturen och det gör min andlighet starkare. Du blir väl omhändertagen när du ringer till mig och jag vill att du ska känna dig trygg i mina händer. Det som vi två pratar om kommer ingen annanstans, det stannar emellan dig och mig. Jag hjälper din andliga utveckling om du känner att du vill komma till nästa steg om du så önskar. Välkommen till mig!

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen:

Mary skriver:

Elisa är fantastisk ! Sån fin och varm person och så träffsäker ! Sa precis som det var innan jag ens börjat förklara ! Tack fina du , du är otrolig !


Skrivet 27 juli, måndag 05:57
En röst i natten skriver:

Jag har letat länge och provat många som säger sig ha en gåva. Och visst har det funnits dom som har en gåva .Men det här var på riktigt.! !! Elisa har en gåva som är unik och utöver det vanliga ! I Hon berättade direkt hur min situation såg ut innan jag ens hant fråga. Mycket duktig ! Varm och sympatisk ! Vill ni ha ett äkta medium som verkligen är synsk har ni kommit rätt. Ring henne. Ni kommer inte bli besvikna !


Skrivet 21 april, tisdag 02:53
Sabina skriver:

Elisa är oerhört träffsäker och tydlig, hon hjälpte mig snabbt att se klarare! Tack så mycket!


Skrivet 21 mars, lördag 10:02
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar