Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Elisa, ,

Elisa - intuitionElisa är en spådam som är klarkännande och använder tarotkort. Hon har varit medial sedan födseln och är professionell.


 
 

Hej jag heter Elisa, välkommen! När du ber mig om medial rådgivning så använder jag gärna olika verktyg samtidigt som jag använder min intuition. Jag har ärvda gåvor och mitt inkännande gör att jag känner av energier som jag förmedlar så tydligt och avskalat som möjligt. Av mig får du ärliga svar, jag dömer ingen och har ett öppet sinne. Jag känner att ingen fråga är för liten och ingen fråga för svår. Vi får de svar som universum vill att vi ska ha i nuet. Ibland när man ställer frågor inom ett särskilt område så kan man få fler svar som handlar om ett annat område. Sådana gånger handlar det om att universum har något att berätta som man ska få veta just då. Moder jord är viktig för mig och jag lever nära naturen och det gör min andlighet starkare. Du blir väl omhändertagen när du ringer till mig och jag vill att du ska känna dig trygg i mina händer. Det som vi två pratar om kommer ingen annanstans, det stannar emellan dig och mig. Jag hjälper din andliga utveckling om du känner att du vill komma till nästa steg om du så önskar. Välkommen till mig!

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar