KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

  0939-1147147    29.90 kr/min (18 år)  

 
Cleo, ,

Cleo - tarotCleo är alltid personlig och kärleksfull när du ringer henne. Hon spår i tarot och hennes guider hjälper henne finna svaren du söker. Hon ger alltid tydliga svar som är lätta att förstå.


 
 

Hej, jag heter Cleo. Jag finns här för dig som ett stöd när du upplever svåra tider, knepiga situationer eller när du har frågor du funderar över. Jag ger dig vägledning genom mina tarotkort och mina guider hjälper mig att finna svaren du söker. Jag är klarkännande och har en stark intuition. Fördjupar mig alltid i din situation genom korten för att få en bättre förståelse och du får ett mer utvecklat upplägg som ger dig svar. Har du fler frågor så får du snabba och raka svar även på dem. Jag ger alltid tydliga svar som är lätta att förstå. Jag kommer inte dra ut på det eller ge dig krångliga svar, mitt mål är att ge dig hjälp kvickt och lättsamt. Jag anser att inga frågor är för dumma eller konstiga att ställa och jag kommer alltid vara respektfull, personlig och kärleksfull med dig. Ring till mig när du har frågeställningar, funderingar, problem eller bara behöver prata ut. Jag kommer hjälpa dig framåt i livet. Välkommen, jag ser fram emot ditt samtal!
Kram Cleo

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Nikita skriver:

Jätte duktig! Kändes personligt och väldigt myckets stämde in. Väldigt bra känsla❤️


Skrivet
Mari skriver:

Så ödmjuk och snäll ! Så himla träffsäker och beskrev situationen och personerna precis som det var ! Ringer gärna igen .


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar